Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avon, amendata cu 135 milioane dolari pentru ca a dat mita in China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avon, amendata cu 135 milioane dolari pentru ca a dat mita in China

Distribuitorul american de cosmetice Avon Products Inc. a fost amendat cu 135 de milioane de dolari de catre autoritatile din SUA pentru ca a dat mita oficialilor chinezi ca sa obtina licenta pentru vanzari directe. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Avon a fost amendata cu 135 milioane de dolari in SUA pentru ca a dat mita in China

Compania de cosmetice Avon a fost amendata cu 135 de milioane de dolari in Statele Unite pentru dare de mita unor oficiali din China pentru dreptul de a face vanzari directe de cosmetice, informeaza.

Compania Avon, amendata pentru spaga cu genti Gucci

Compania Avon Products a dat mita unor oficiali din China pentru dreptul de a face vanzari directe de cosmetice, compania acceptand plata unor amenzi in valoare de 135 de milioane de dolari in SUA pentru inchiderea unei investigatii federale vechi de sase ani, relateaza Mediafax.

Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat mita 3,5 milioane de euro

Ioan Niculae, patronul Grupului InterAgro, spune ca nu o cunoaste pe Alina Bica si neaga ca i-ar fi dat mita 3,5 milioane euro fostului procuror sef al DIICOT, pentru tergiversarea dosarului penal Romgaz.

Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita Alinei Bica

Omul de afaceri Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita 3,5 milioane euro fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, pentru tergiversarea unui dosar, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita sefei DIICOT, Alina Bica

Omul de afaceri Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita 3,5 milioane euro fostului procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, pentru tergiversarea unui dosar. Nu am cunoscut-o, nu am luat legatura cu doamna Alina Bica,.

Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita fostei sefe DIICOT: Nu am cunoscut-o, nu am luat legatura cu Alina Bica

Omul de afaceri Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita 3,5 milioane euro fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, pentru tergiversarea unui dosar. Nu am cunoscut-o, nu am luat legatura cu doamna Alina Bica,.

Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita Alinei Bica: Nu am cunoscut-o

Omul de afaceri Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita 3,5 milioane euro fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, pentru tergiversarea unui dosar.

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

Despagubiri de 750.000 de dolari pentru o studenta din Romania. Tanara a suferit rani grave in urma unui accident

O studenta din Romania va primi o despagubire de 750. 000 de dolari pentru un accident rutier in care a suferit rani grave, in timp ce se afla in Statele Unite. Curtea Suprema a statului Maine a confirmat decizia.

Guvernul, 165 milioane lei pentru clientii care economisesc pentru investitii in domeniul locativ

Guvernul a alocat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) 165 milioane lei pentru achitarea primei de stat cetatenilor care economisesc in vederea finantarii locuintelor, banii reprezentand valoarea primei de stat aferente economiilor realizate in 2013 de clientii bancilor pentru locuinte, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )