Libnet.ro
UNICEF

23:45

Avraham Morgenstern, condamnat definitiv la opt ani de inchisoare. Afaceristul a disparut de trei luni din Romania

Antena3 Antena3,
Avraham Morgenstern, condamnat definitiv la opt ani de inchisoare. Afaceristul a disparut de trei luni din Romania

Omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL si apropiat al fostului primar Radu Mazare, a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, la 8 ani. continuă pe Antena3

VIDEO. Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani de inchisoare, pentru evaziune fiscala. Politistul de caz a raportat disparitia omului de afaceri, dupa doua saptamani. MAI anunta sanctiuni

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania. CAB l-a condamnat la opt ani de inchisoare.

Avocatul Valerian Manzat a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare

Avocatul Valerian Manzat a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare. La 8 august, Colegiul Penal al Curtii Supreme de Justitie CSJ) a respins recursul avocatilor care cerusera casarea deciziei Curtii de Apel. Sentinta a fost publicata pe site-ul CSJ, transmite IPN.

Avraham Morgenstern, pe al carui nume este emis mandat european de arestare, condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri condamnarea omului de afaceri Avraham Morgenstern la 8 ani de inchisoare, iar firma sa, SC SHAPIR STRUCTURES SRL va trebui sa achite statului suma de 320. 000 de lei, decizia fiind definitiva.

Romania curata: Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de inchisoare, a disparut de peste 3 luni, desi se afla sub control judiciar

Curtea de apel Bucuresti urmeaza sa pronunte vineri sentinta definitiva in dosarul de evaziune fiscala al omului de afaceri Avraham Morgenstern. Acesta a primit 12 ani de inchisoare in prima instanta, dar a disparut de peste 3 luni, semnaleaza Romania Curata.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, care a disparut de sub control judiciar si este dat sub urmarire internationala, a fost condamnat definitiv vineri la 8 ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, condamnarea definitiva la 8 ani de zile de inchisoare a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL, acuzat de evaziune fiscala. Reamintim ca omul de afaceri a disparut pe 8 mai de sub control judiciar.

Ancheta interna la Politie, dupa fuga omului de afaceri Avraham Morgenstern

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anuntat astazi ca s-a dispus cercetarea prealabila a conducerii Sectiei 6 de Politie, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a disparut, desi se afla sub control judiciar, informeaza un comunicat de presa al MAI.

Sefii Sectiei 6 Politie, sub ancheta dupa disparitia lui Avraham Morgenstern

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat vineri ca s-a dispus cercetarea prealabila a conducerii Sectiei 6, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si aflat sub control judiciar, a disparut.

Ancheta la Sectia 6 Politie, dupa disparitia omului de afaceri Avraham Morgenstern

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat vineri ca s-a dispus cercetarea prealabila a conducerii Sectiei 6, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de.

inca un penal a fugit! Un afacerist condamnat la 12 ani in prima instanta a scapat de sub nasul politistilor

Curtea de Apel Bucuresti pronunta vineri sentinta definitiva in dosarul de evaziune fiscala al afaceristului Avraham Morgenstern. El a primit 12 ani de inchisoare in prima instanta, dar e de ne.

Avraham Morgenstern a disparut ca prin minune! Sefii Sectiei 6 Politie, sub ancheta dupa disparitia omului de afaceri (VIDEO)

Apropiatul lui Radu Mazare este de negasit. Avraham Morgenstern a fost arestat preventiv in lipsa intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de peste 10 milioane de euro, fiind cautat din luna mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )