Libnet.ro
UNICEF

19:15

Azomures vrea sa cumpere GAZE din RUSIA. Ce efecte DEVASTATOARE ar avea tranzactia pentru producatorii romani de gaze

B1 B1,
Azomures vrea sa cumpere GAZE din RUSIA. Ce efecte DEVASTATOARE ar avea tranzactia pentru producatorii romani de gaze

Cel mai mare consumator de gaze din Romania pare hotarat sa renunte la cumpararea de gaze din productia interna. Combinatul chimic Azomures Targu Mures negociaza in aceste zile un contract de achizitie de. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari consumatori industriali din Romania vrea sa cumpere gaze din Rusia

Cel mai mare consumator de gaze din Romania pare hotarat sa renunte la cumpararea de gaze din productia interna. Contractul ar urma sa fie semnat pe o perioada de pana la zece ani, iar cantitatea totala de gaze care ar urma sa fie cumparata este de aproximativ 7 miliarde de metri cubi.

Cupa Mondiala 2018. Critici la adresa stadioanelor din Rusia

Presedintele Ligii profesioniste de fotbal din Rusia, Serghei Priadkin, s-a aratat nemultumit, luni, de lipsa acoperisurilor retractabile la cele mai multe stadioane construite sau renovate cu ocazia Cupei Mondiale.

Selectionerul unei echipe de la Mondial pune piciorul in prag: Cine va fi prins cu FETE PROFESIONISTE din RUSIA va fi trimis acasa!

Decizie radicala luata de antrenorul echipei nationale a Nigeriei, germanul Gernot Rohr. Acesta si-a avertizat elevii ca vor fi exclusi din lot daca vor aduce prostituate la hotel. Selectionerul i-a anuntat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )