Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bac 2017. Cel mai bun elev de la un colegiu din capitala Moldovei: Raman in Iasi, la Informatica. Nu merita sa pleci

Adevărul Adevărul,
Bac 2017. Cel mai bun elev de la un colegiu din capitala Moldovei: Raman in Iasi, la Informatica. Nu merita sa pleci

Matei Dascalu a obtinut media 9,73 la Bac. A terminat Colegiul Richard Wurmbrand si e decis sa ramana sa studieze in Iasi. Opt elevi din judet au fost notati cu 10 la probele de la examenul maturitatii. continuă pe Adevărul

Cum arata cel mai spectaculos NOD RUTIER din Romania: Vom avea conexiune directa (VIDEO)

Dupa indelungi tergiversari si blocaje birocratice, plantatia de Paulownia din nodul Turda este istorie. Cel mai spectaculos nod rutier din Romania, parte a lotului 4 al Autostrazii A10 Sebes-Turda.

El este cel mai puternic director financiar din Romania: La 45 de ani are pe mana 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocsaru, directorul financiar de la Dacia, in varsta de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din Romania, el avand pe mana 5,1 miliarde de euro. Faptul ca.

Utile:Cum scapi de bataturi cu ajutorul unui absorbant;7 moduri sa folosesti usturoiul pentru a favoriza cresterea parului; Apa infuzata, cel mai bun mod de a preveni deshidratarea

Leguma care te apara de cancer. Persoanele care consuma foarte multa ceapa rosie sunt mai putin expuse riscului de a dezvolta un. Stiti ca si cafeaua decofeinizata contine substante nocive ?Pentru a alunga oboseala acumulata si stresul multe persoane consuma mai.

Cel mai putin vizitate tari din lume: Moldova, pe podium in Europa

Organizatia Mondiala a Turismului UNWTO), cu sediul in Madrid, a dezvaluit topul celor mai putin vizitate tari din lume, iar in ceea ce priveste statele europene, Moldova se afla, din pacate, intre primele trei cele mai sarace in vizitatori.

JACKPOT! PSD a numit CEL MAI SLAB prim-ministru din cati a avut Romania vreodata

Prin numirea lui Mihai Tudose in functia de prim-ministru, liderii micii noastre provincii politice fac tot ce pot pentru injosirea unei tari deja clatinate, este de parere.

Rezultate BAC 2017. Liceele din Mehedinti in care niciun elev nu a promovat examenul de Bacalaureat

Niciun candidat nu a promovat examenul de bacalaureat in doua licee din judetul Mehedinti, iar mai multe au fost la un pas de un rezultat similar.

BT Index Austria ATX, cel mai rentabil dintre fondurile de investitii

Avand o crestere de 1,35% in perioada 23-30 iunie, titlurile fondului BT Index Austria ATX au avut cea mai mare rentabilitate dintre toate fondurile analizate, raportata la moneda euro.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2017. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in ARGES

Notele din ARGES la BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2017, sustinute in LICEELE din ARGES . Acestea vor fi anuntate pe www. antena3. ro sibacalaureat. edu. ro .

EDU.RO - REZULTATE BAC 2017. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in ARAD

Notele din ARAD la BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2017, sustinute in LICEELE din ARAD . Acestea vor fi anuntate pe www. antena3. ro sibacalaureat. edu. ro .

EDU.RO - REZULTATE BAC 2017. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in ALBA

Notele din ALBA la BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2017, sustinute in LICEELE din ALBA . Acestea vor fi anuntate pe www. antena3. ro sibacalaureat. edu. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )