Libnet.ro
UNICEF

15:30

BAC 2019: Un liceu din Olt cu promovare 0 in anii trecuti la bacalaureat are acum 100% cu un singur candidat

Hotnews Hotnews,
 BAC 2019: Un liceu din Olt cu promovare 0 in anii trecuti la bacalaureat are acum 100% cu un singur candidat

Liceul Tehnic Draganesti-Olt, unde in anii anteriori rata de promovare la bacalaureat a fost zero, a avut anul acesta promovare 100%, dupa ce singurul candidat care s-a prezentat la examen a reusit sa obtina media de trecere, aceasta institutie de invatamant situandu-se astfel pe primul loc in judet, inaintea liceelor teoretice prestigioase care au avut cativa candidati respinsi. continuă pe Hotnews

Bacalaureat 2019. Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 are dupa contestatii 100%

Bacalaureatul si caile sale nebanuite. Sambata, examenul maturitatii s-a incheiat oficial pentru toata lumea. Rezultatele finale dupa contestatii au fost afisate, iar liceele s-au putut plasa pe locurile fruntase ori ba in clasamente. Bacalaureat 2019. Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 a ajuns primul pe judet dupa contestatii BAC-ul 2019 s-a incheiat. Absolventii clasei .

Rezultate BAC 2019. Ce se intampla cu liceele tehnologice cu promovare zero Andronescu: Eu cred ca nu este deloc un lucru nepotrivit sa le transformam in clase profesionale

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat la emisiunea Tema Zilei de la TVR1 ca va pune accentul pe bacalaureatul diferentiat si mai mult dupa ce a vazut rezultatele de la liceele teoretice si liceele tehnlogice. De asemenea, ministrul a spus ca liceele tehnologice care nu au reusit sa aiba promovare la bacalaureat isi vor transforma clasele actuale in clase profesionale.

REZULTATE FINALE BAC. Situatie halucinanta la un liceu, dupa contestatii

Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 in anii trecuti la bacalaureat are acum 100% - cu un singur candidat. Liceul Tehnic Draganesti-Olt, unde in anii anteriori .

Rezultate BAC 2019. Rata finala de promovare, dupa contestatii - 69,1% 75,5% dintre candidatii din promotia curenta au trecut examenul

Rata finala de promovare, dupa solutionarea contestatiilor, inregistrata de absolventii de liceu din acest an care au sustinut examenul de Bacalaureat este de 75,5%, informeaza Ministerul Educatiei. Totodata, in urma solutionarii contestatiilor, procentul de promovare a tuturor celor care au sustinut Bacalaureatul in aceasta sesiune a urcat la 69,1% de la 67,2%).

Rezultate finale BAC 2019, dupa contestatii, pe edu.ro. Notele la bacalaureat, judet cu judet. HARTA

Rezultate finale BAC 2019. Ministerul Educatiei a publicat, vineri, rezultatele finale la bacalaureat 2019, dupa contestatii. in total, dupa afisarea notelor la BAC 2019 au fost depuse la nivel national 48. 000 de contestatii, pentru toate cele trei probe scrise de la bacalaureat, arata statistica primita de la inspectoratele scolare. HotNews. ro va prezinta rezultatele finale de la bacalaureat 2019, publicate pe bacalaureat. edu. ro. BAC 2019: Rata finala de promovare, dupa contestatii - 69,1% 75,5% dintre candidatii din promotia curenta au trecut examenul.

NOTE BAC 2019. Rezultatele la Bacalaureat EDU.RO, dupa solutionarea tuturor contestatiilor

REZULTATE BAC 2019 Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Notele obtinute.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019 - sesiunea de toamna. Notele luate de elevi la BACALAUREAT in BUCURESTI

RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Mai multe, pe www. antena3. ro si bacalaureat. edu. ro. Notele la.

NOTE BAC 2019. Rezultatele la Bacalaureat EDU.RO, dupa solutionarea contestatiilor

REZULTATE BAC 2019 Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Notele obtinute.

REZULTATE BAC 2019. Situatia pe judete la BACALAUREAT, dupa solutionarea contestatiilor, conform EDU.RO

REZULTATE BAC 2019 Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Prima sesiune a.

REZULTATE BAC 2019. EDU.RO a publicat rezultate finale la Bacalaureat

REZULTATE BAC 2019 Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )