Libnet.ro
UNICEF

13:45

BAC 2020. Avalansa de contestatii: aproape 63.000, cele mai multe in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
BAC 2020. Avalansa de contestatii: aproape 63.000, cele mai multe in Bucuresti

Ministerul Educatiei si Cercetarii a facut cunoscuta situatia statistica a contestatiilor depuse in sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului national de Bacalaureat. continuă pe Adevărul

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mari note la Bacalaureat

Ministerul Educatiei a afisat notele pentru prima seisiune a examenului de Bacalaureat 2020. Absolventii de clasa a XII-a care se considera nedreptatiti de notare pot depune contestatie marti si miercuri. Amint.

Bac 2020. Rata de promovare este cea mai mica din ultimii sase ani. Ce sector al Bucurestiului este cel mai bine plasat

Datele centralizate ale Ministerului Educatiei si Cercetarii referitoare la actuala sesiune de Bacalaureat arata cea mai mica rata de promovare inainte de contestatii - din ultimii sase ani.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Rezultate BAC 2020. Notele la bacalaureat sunt publicate astazi

Primele rezultate la Bacalaureat 2020 vor fi publicate marti, 30 iunie, pana la ora 12. Notele la BAC 2020 vor fi afisate la avizierele liceelor si pe bacalaureat. edu. ro. La fel cum s-a intamplat si la Evaluarea Nationala 2020, numele candidatilor la bacalaureat vor fi anonimizate.

Rezultate BAC 2020. Notele la bacalaureat au fost publicate

Primele rezultate la Bacalaureat 2020 au fost publicate. Notele la BAC 2020 au fost afisate la avizierele liceelor si pe site-ul dedicat al Ministerului Educatiei bacalaureat. edu. ro. La fel cum s-a intamplat si la Evaluarea Nationala 2020, la publicarea rezultatelor la bacalaureat numele candidatilor sunt anonimizate.

Admitere facultate 2020. Ingineria tine lumea in miscare. Cele mai cautate specializari

Fie ca este vorba despre constructii, electronica, calculatoare, automatizari, mecanica sau agricultura, inginerii sunt tot mai cautati pe piata muncii. An de an, facultatile tehnice raman in topul preferintelor tinerilor.

Super reduceri la eMAG: cele mai bune produse, telefoane si laptopuri, care sunt acum mult mai ieftine

EMAG listeaza numeroase reduceri pe site in perioada asta. Am cercetat un pic listele ca sa vezi ce poti alege si la ce preturi te poti astepta, daca stii de unde sa iei. Cand vine vorba.

Tarom reia o serie de zboruri comerciale catre unele dintre cele mai solicitate destinatii

Compania TAROM a anuntat oficial reluarea zborurilor comerciale regulate dintre Bucuresti si doua dintre cele mai solicitate destinatii, ambele rute urmand sa fie operate de vineri 3 iulie.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )