Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bacalaureat 2015, a doua sesiune. 600 de absolventi, asteptati la examenul de limba romana

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2015, a doua sesiune. 600 de absolventi, asteptati la examenul de limba romana

A doua sesiune a bacalaureatului 2015 continua luni, 24 august, la examen fiind asteptati aproximativ 600 de absolventi din judetul Calarasi. continuă pe Adevărul

Subiecte Romana Bac 2015. Candidatii sustin astazi proba la Limba Romana, la a doua sesiune de Bacalaureat

Rezolvare subiecte Bac. S-a dat startul Bacalaureatului de toamna cu proba la Limba si Literatura Romana care are loc astazi. in total, 55. 000 de candidati s-au inscris la probele scrise de la cea de-a doua sesiune a examenului de maturitate, care reprezinta o a doua sansa pentru absolventii de liceu care au picat in prima sesiune. Adevarul va publica in timp real subiectele primite de candidati la Romana.

Bacalaureat 2015, sesiunea de toamna. Probele scrise vor continua marti cu limba si literatura materna

Absolventii de liceu care nu au promovat prima sesiune a examenului de Bacalaureat sau candidatii respinsi anii trecuti, au sustinut astazi primul examen la limba si literatura.

Subiecte bacalaureat 2015. Elevilor de la Real le-a picat nuvela

Absolventii de liceu, care nu au promovat prima sesiune a examenului de Bacalaureat sau candidatii respinsi anii trecuti, sustin astazi primul examen la limba si literatura romana.

Bacalaureat 2015, sesiunea de toamna. Elevii sustin astazi primul examen la limba si literatura romana

Absolventii de liceu, care nu au promovat prima sesiune a examenului de Bacalaureat sau candidatii respinsi anii trecuti, sustin astazi primul examen la limba si literatura romana. Probele.

BACALAUREAT 2015. Elevii sustin, luni, proba scrisa la Limba Romana. Modele de SUBIECTE

Elevii care sustin examenul de Bacalaureat in sesiunea de toamna vor fi testati, luni, la proba scrisa de Limba si Literatura Romana.

BACALAUREAT 2015. Ce subiecte au fost la proba scrisa la Limba Romana

Elevii care au sustinut astazi proba scrisa la limba romana au avut poezia Preludiu de toamna de Radu Stanca, de redactat un text argumentativ privind utilitatea cunoasterii biografiei unei persoane, dar si de comentat relatia dintre doua persoanje dintr-o nuvela.

Promovabilitatea mai mare cu 11% la examenul de Bacalaureat 2015 din Vrancea, pusa de oficialii din ISJ pe seama meditatiilor pe bani europeni

In anul scolar 2014-2015, 4. 100 de elevi din clasele a XII-a din judetele Vrancea si Ialomita au beneficiat de un program de pregatire suplimentara pentru examenul de bacalaureat national, finantat din fonduri europene prin POSDRU 2007-2013 in cadrul proiectului Sa ne pregatim pentru BAC!.

BACALAUREAT 2015 CONSTANTA Probele scrise incep luni, 24 august

Examenul de bacalaureat national, sesiunea august septembrie 2015, isi desfasoara etapa probelor scrise. Acestea incep luni, 24 august si se incheie la 28 august.

Bac 2015. Peste 500 de elevi sustin astazi proba la Limba Romana, la a doua sesiune de Bacalaureat

La Brasov peste 1. 000 de elevi s-au inscris la Bacalaureatul de toamna. Astazi incep probele scrise prima fiind cea la limba si literatura romana.

BAC 2015 Sesiunea de toamna Subiectele si baremele integrale de la examenul scris de Limba si literatura romana / 67 elevi eliminati pentru ca au incercat sa copieze

Subiectele pe care candidatii la sesiunea de toamna a bacalaureatului le-au avut de rezolvat astazi, in examenul scris de Limba si literatura romana, au fost publicate pe edu. ro. Absolventii au avut de raspuns cerintelor structurate pe 3 mari subiecte, notat fiecare cu 30 de puncte. La examen a fost extrasa varianta de subiecte nr. Absolventii de la Real si Tehnologic au avut la subiectul al treilea de realizat un eseu despre particularitatile de constructie a unui personaj dintr-o nuvela, in timp ce absolventii de la Uman au avut un eseu despre relatia dintre doua personaje dintr-o nuvela. UPDATE 67 de elevi au fost dati afara din examen, pentru ca au incercat sa copieze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )