Libnet.ro
UNICEF

20:45

Promovabilitatea mai mare cu 11% la examenul de Bacalaureat 2015 din Vrancea, pusa de oficialii din ISJ pe seama meditatiilor pe bani europeni

Adevărul Adevărul,
Promovabilitatea mai mare cu 11% la examenul de Bacalaureat 2015 din Vrancea, pusa de oficialii din ISJ pe seama meditatiilor pe bani europeni

In anul scolar 2014-2015, 4. 100 de elevi din clasele a XII-a din judetele Vrancea si Ialomita au beneficiat de un program de pregatire suplimentara pentru examenul de bacalaureat national, finantat din fonduri europene prin POSDRU 2007-2013 in cadrul proiectului Sa ne pregatim pentru BAC!. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2015. Liceenii isi testeaza, joi, competentele digitale, in cea de-a doua sesiune de BAC

Liceenii care nu au obtinut media 6 la examenul de Bacalaureat sustin, joi, competentele digitale. Astfel, joi si vineri, elevii de clasa a 12-a vor sustine evaluarea competentelor digitale.

Profitul operational al Agricover Credit IFN, cu 28% mai mare in primul semestru al anului

Agricover Credit IFN, institutie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finantarea agriculturii, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a obtinut in primul semestru din 2015 un profit operational de 14,07 milioane lei, cu 28% mai mare fata de aceeasi perioada din 2014.

Transportul Urban Sinaia, profit cu 160% mai mare, la peste 1,09 milioane lei

Transport Urban Sinaia, compania care administreaza serviciile turistice de interes public din Sinaia, a raportat pentru primul semestru al acestui an un profit de 1. 941 de lei, mai mare cu 160% fata de nivelul din perioada similara a anului trecut, de 420. 539 de lei, arata un comunicat remis redactiei.

Cel mai mare exercitiu aerian NATO de la sfarsitul Razboiului Rece se desfasoara in Romania, Germania, Bulgaria si Italia. Swift Response 15 se va incheia pe 13 septembrie

Fortele aeriene din cadrul a 11 natiuni NATO desfasoara un exercitiu de mare amploare in patru tari, inclusiv Romania, in periaoda 11 august - 13 septembrie 2015, informeaza siteul armatei americane, army. mil.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015. Astfel, potrivit datelor prezentate miercuri de oficiul.

Romania si alte trei state NATO gazduiesc cel mai mare exercitiu aerian dupa Razboiul Rece

Statele Unite au anuntat marti ca au lansat cel mai mare exercitiu aerian din Europa dupa sfarsitul Razboiului Rece, care se desfasoara in Germania, Italia, Romania si Bulgaria, cu participarea a 4. 800 de militari din 11 tari, relateaza Daily Telegraph in editia online.

Cel mai mare triatlon din Europa de Est se va desfasura in statiunea Mamaia

In perioada 4-6 septembrie 2015, statiunea Mamaia va gazdui evenimentul sportiv international Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est si Balcani.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015, cu un avans de 3,5%, arata datele prezentate.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei, cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie anul acesta cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal, informeaza Bloomberg. com.

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )