Libnet.ro
UNICEF

23:30

Bacalaureat - etapa speciala Joi - proba scrisa la Limba si literatura materna

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat - etapa speciala Joi - proba scrisa la Limba si literatura materna

Elevii din partea minoritatilor nationale sustin joi proba scrisa la Limba si literatura materna din cadrul examenului de Bacalaureat - etapa speciala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. Primele rezultate vor fi afisate vineri, pana la ora 12,00. Contestatiile se pot depune tot vineri, intre orele 14,00 - 19,00. Duminica vor fi anuntate rezultatele finale. Bacalaureatul - etapa speciala a inceput luni, cu proba la Limba romana. La etapa speciala a examenului s-au inscris peste 140 de absolventi ai clasei a XII-a. continuă pe Hotnews

Bacalaureat, etapa speciala: Elevii sustin proba scrisa la Limba si literatura materna

Elevii din partea minoritatilor nationale sustin joi proba scrisa la Limba si literatura materna din cadrul examenului de Bacalaureat - etapa speciala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Bacalaureat - etapa specialaMiercuri - proba la alegere a profilului si specializarii

Etapa speciala a Bacalaureatului continua miercuri cu proba la alegere a profilului si specializarii, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. Elevii din partea minoritatilor nationale vor sustine joi proba scrisa - cea la Limba si literatura materna. Primele rezultate vor fi afisate vineri, pana la ora 12,00. Contestatiile se pot depune tot vineri, intre orele 14,00 - 19,00. Duminica vor fi anuntate rezultatele finale.

Bacalaureat, etapa speciala: 140 de candidati sustin proba la Limba si literatura romana

Etapa speciala a Bacalaureatului incepe luni, fiind inscrisi sa sustina examenul peste 140 de candidati. Luni are loc proba scrisa la Limba si literatura romana, marti se desfasoara proba obligatorie a profilului, iar miercuri - proba la alegere a profilului si specializarii.

Bacalaureat 2020, sesiune speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la Limba si literatura romana

Emotii pentru absolventii de clasa a XII care participa la sesiunea speciala a Bacalaureatului, dupa ce din motive medicale au ratat prima sesiune de examene. Astazi se sustine proba la Limba si literatura.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la limba si literatura materna

Ultima zi de examene in cadrul sesiunii speciale a Bacalaureatului este dedicata Limbii si literaturii materne. Statul roman permite sustinereaexamenuluila opt limbi materne: maghiara, germana,.

Etapa speciala a examenului de bacalaureat, la care s-au inscris 141 de candidati, incepe luni

Etapa speciala a examenului de bacalaureat, destinata elevilor care nu au putut sustine examenul din motive medicale si la care s-au inscris 141 de candidati, incepe luni, cu proba de limba romana.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Toate baremele de corectare pentru proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Sesiunea speciala a Bacalaureatului 2020 continua, miercuri, cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. Absolventii clasei a XII-a au avut de optat, in functie de profilul si specializarea.

Bacalaureat 2020, sesiune speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Elevii romani sustin miercuri, 8 iulie, proba scrisa la alegere a profilului si specializarii, din cadrul sesiunii speciale a Examenului de Bacalaureat din 2020, potrivit calendarului stabilit de Ministerul.

Bacalaureat 2020, etapa speciala: ce trebuie sa stii despre examenul care incepe astazi

Un numar important de candidati la Bacalaureat 2020 nu au putut participa la sesiunea obisnuita a examenului. Lor le este dedicata etapa speciala care incepe astazi. Nu mai putin de 140 de.

incep inscrierile pentru concursul de titularizare Proba scrisa va avea loc in 29 iulie

Depunerea dosarelor de inscriere la concursul de titularizare incepe, joi, documentele putand fi trimise si electronic. inscrierile se vor finaliza in 16 iulie, iar proba scrisa va avea loc in 29 iulie, potrivit news. ro. Primele rezultate se vor afisa in 4 august. Potrivit Ministerului Educatiei, in perioada 9-16 iulie, candidatii la concursul national de ocupare a posturilor didacticecatedrelor din unitatile de invatamant preuniversitar isi vor depune dosarele de inscriere la inspectoratele scolare sau le vor transmite electronic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )