Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bacau: Trei persoane au fost arestate dupa ce au inselat un tanar cu 7.000 euro pentru a-i obtine un permis de conducere

B1 B1,
Bacau: Trei persoane au fost arestate dupa ce au inselat un tanar cu 7.000 euro pentru a-i obtine un permis de conducere

Trei persoane din Bacau au fost arestate, luni, dupa ce ce au inselat cu 7. 000 de euro un barbat caruia i-au promis ca ii vor obtine un permis de conducere, care, ulterior, s-a stabilit ca era fals, relateaza. continuă pe B1

SABOTAJ la un complex nuclear iranian. Patru persoane au fost arestate

Patru persoane au fost arestate sub acuzatia ca ar fi incercat sa comita un sabotaj la un complex nuclear iranian, anunta Ali Akbar Salehi, directorul Organizatiei Iraniene pentru Energie Atomica , informeaza.

Trei persoane au murit asfixiate cu monoxid de carbon

Trei persoane si-au pierdut viata, in ultimile trei zile, in localitatile Blajel, judetul Sibiu si Bahnea, judetul Mures, ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei de catre E. ON Romania.

Atentionare E.ON Gaz: Trei persoane si-au pierdut vietile din cauza cosurilor de fum obturate

Compania E. ON Gaz ii avertizeaza pe clujeni in legatura cu obligativitatea, potrivit legii, de a efectua verificarea si curatarea cosurilor de fum de cel putin de doua ori pe an prin intermediul firmelor sau persoanelor autorizate. in ultimele trei zile, trei persoane si-au pierdut viata ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon.

in ultimele trei zile, trei persoane au decedat din cauza intoxicatiilor cu fum

In ultimele trei zile, trei persoane din judetele Sibiu si Mures au murit intoxicati cu fum dupa ce cosurile caselor in care locuiau s-au infundat, potrivit unui comunicat E. ON Gaz, citat de Mediafax.

Mexic: Cel putin 12 persoane au murit dupa ce un autocar a cazut in prapastie

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie in apropierea orasului mexican Naucalpan, au anuntat autoritatile locale, citate de El Universal.

Doi adolescenti au fost ARESTATI dupa ce au publicat o poza cu ei doi imbratisandu-se, pe Facebook

Un cuplu de adolescenti a fost arestat de catre politie la Nador, in nord-estul Marocului, dupa ce au publicat pe reteaua sociala Facebook o fotografie cu cei doi imbratisandu-se, a declarat pentru AFP un.

VIDEO SUA: O femeie a fost ucisa dupa ce a incercat sa forteze cu masina un baraj al politiei in apropiere de Casa Alba. Mama sa spune ca suferea de depresie post-partum

O femeie care a incercat sa patrunda cu masina printr-un baraj al politiei instalat in apropiere de Casa Alba, la circa 2,5 km de sediul Congresului american, a fost impuscata mortal, dupa o cursa de urmarire pe strazile Washingtonului, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )