Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bachus, cel mai bun prieten al procurorului DNA, Eugen Stoina

România Liberă România Liberă,
Bachus, cel mai bun prieten al procurorului DNA, Eugen Stoina

Cercetat pentru provocarea unui accident rutier in lant, aflat sub influenta acoloolului, Eugen Stoi. continuă pe România Liberă

La ce varsta ai parte de cel mai bun amor. Esti de acord?

Un nou studiu indica faptul ca femeile au parte de cel mai bun amor la varsta de 26 de ani si nu 30, asa cum se credea pana acum. in acelasi timp, barbatii se simt cel mai bine in asternut la 32 de ani.

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

Opel Combo Life isi propune sa devina cel mai bun prieten al familiilor

Opel isi continua ofensiva de produse prin lansarea unui model multifunctional veritabil, noul Opel Combo Life, un autovehicul de familie cu numeroase inovatii. A cincea generatie a modelului Combo are la baza o noua arhitectura.

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

(P) Cum alegi cel mai bun polizor unghiular? Sfaturi de la expertii TehnicBazar.ro

Cand piata vine cu atat de multe oferte, devine destul de greu sa alegi ceva despre care sa stii sigur ca e de calitate, ca e ceea ce iti trebuie si ca nu costa o avere. La fel sta situatia peste tot,.

Oscar 2018: filmele in care sa ii vezi pe cei mai buni actori de anul acesta

Ca in fiecare an, competitia de la categoria cel mai bun actor de la premiile Oscar 2018 este acerba. Avem protagonisti in filme de dragoste, filme istorice si filme care nu se pot hotari daca sunt horror sau comedie, asa ca alegerea este cel putin dificila. Premiile Academiei Americane de Film sau, asa cum [].

Cu un plus de 10,8%, Impact devine cel mai rentabil titlu din BET-XT

Ultima saptamana a fost benefica pentru actiunile companiei Impact Developer and Contractor IMP), pretul acestora apreciindu-se cu 10,8%, in raport cu moneda euro, urcand, astfel, pe prima pozitie a randamentelor indicelui BET-XT, al celor mai lichide titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Cum faci cel mai bun spanac inabusit. Secretul mancarii delicioase: cat se fierb frunzele si de ce se adauga lamaie

Buruiana universala, folosita pe post de garnitura ori umplutura la placinte, spanacul se prepara rapid si este un deliciu daca se respecta pasii gatirii. Reteta deliciosului preparat o regasim la Radu Anton Roman, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Un gadget cu electrosocuri te transforma in fotograf mai bun

Pornind de la un algoritm menit sa identifice incadrarea perfecta a unei fotografii, un nou gadget foloseste electrosocuri pentru a te transforma in fotograf mai bun. intr-o perioada in care inteligenta artificiala incepe sa-si demonstreze utilitatea intr-o varietate foarte mare de domenii, un nou gadget foloseste retele neurale pentru a identifica un cadru perfect. in [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )