Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cu un plus de 10,8%, Impact devine cel mai rentabil titlu din BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cu un plus de 10,8%, Impact devine cel mai rentabil titlu din BET-XT

Ultima saptamana a fost benefica pentru actiunile companiei Impact Developer and Contractor IMP), pretul acestora apreciindu-se cu 10,8%, in raport cu moneda euro, urcand, astfel, pe prima pozitie a randamentelor indicelui BET-XT, al celor mai lichide titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment dur din partea americanilor. Investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani

Avertisment dur din partea americanilor, investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani. Potrivit acestora, pentru ca Romania sa depaseasca recordul negativ, una dintre masuri ar fi.

Cum poti sa readuci la dimensiuni normale hainele intrate la apa? Este cel mai tare truc

De cate ori nu ni s-a intamplat ca hainele preferate sa ne ramana mici? Iata insa acum cele mai tari trucuri pentru a va recapata obiectul vestimentar preferat. Turnati apa calduta intr-un lighean ?.

Darren Cahill, despre cel mai batran loc 1 ATP: Roger Federer, lacoma fiinta :)

Darren Cahill a fost pana vineri seara) antrenorul celui mai batran loc intai din circuitul ATP pozitie ocupata in 2003 de Andre Agassi). Roger Federer s-a luat inca o data la tranta cu recordurile la 36 de ani, sase luni si 11 zile i-a depasit recordul lui Agassi), iar raspunsul lui Cahill pentru performanta elvetianului a fost unul pe masura: Ah, Federer, lacoma fiinta.

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document.

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Cel mai important meci al saptamanii

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Chelsea - FC Barcelonaeste cel mai asteptat meci din aceasta saptamana a optimilorChampions League. Ambele echipe au.

La ce varsta ai parte de cel mai bun amor. Esti de acord?

Un nou studiu indica faptul ca femeile au parte de cel mai bun amor la varsta de 26 de ani si nu 30, asa cum se credea pana acum. in acelasi timp, barbatii se simt cel mai bine in asternut la 32 de ani.

Va avea 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG. Ce spun ultimele informatii despre cel mai ieftin AMG din gama

Mercedes ar putea lansa pana la sfarsitul acestui an, pentru prima oara in istoria companiei, un model A35 AMG. Potrivit zvonurilor, automobilul in cauza va lucra alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V. De altfel, despre viitorul hot-hatch al germanilor se mai spune si ca va fi cel mai accesibil produs al diviziei de performanta din Affalterbach.

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

Porsche Romania, cel mai mare importator auto, vrea sa vanda 50.000 masini/an pana in 2025

Porsche Romania, cel mai mare importator auto local, a vandut 455. 055 de autoturisme in cei 20 de ani de activitate si are in plan sa ajunga la vanzari anuale de 50. 000 unitati/an pana in 2025, de la 31. 500 unitati in prezent. O alta tinta de vanzari.

Indicele Robor la trei luni a crescut la cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca National?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )