Libnet.ro
UNICEF

15:00

Backstreet Boys lanseaza un nou single Show Em (What Youre Made Of)!

Devorator Monden Devorator Monden,
Backstreet Boys lanseaza un nou single Show Em (What Youre Made Of)!

Noua piesa cu iz de imn a formatiei americane este extrasa ca single oficial de pe recentul album Backstreet Boys, intitulat In A World Like This, care a fost lansat anul acesta in iulie. Show Em What Youre Made Of) este precedat de primul single oficial si anume trackul In A World Like This, cel . continuă pe Devorator Monden

Kings of Leon lanseaza un nou single Temple!

Compus de Caleb Followill, Nathan Followill, Jared Followill si Matthew Followil, trackul Temple a fost de curand confirmat ca fiind cel de-al doilea single oficial si cel de-al treilea per total extras de pe recentul album al formatiei, intitulat Mechanical Bull. Temple, care va fi lansata pe iTunes in noiembrie, este compusa in stilul inconfundabil .

Trupa U2 lanseaza un nou single, dupa o pauza de trei ani. Si vor veni in Romania?

Formatia irlandeza U2 a anuntat ca a lansat un nou single, dupa trei ani de pauza. Melodia apare pe coloana sonora a filmului biografic Mandela: Long Walk To Freedom, informeaza nme. com, potrivit Mediafax .

HOT! Directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello!

Cu noua zile inainte de concertul Zambetul face minuni, directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello, primul extras de pe noul album al trupei. Regizat de catre Iulian Moga, Hello aduce in prim plan o ipostaza inedita a baietilor, o poveste romantica si amuzanta. Povestea videoclipului aduce in prim plan 2 tineri indragostiti, fiecare dintre ei .

SuperChill pregatesc un nou single Follow My Body! Asculta aici un scurt teaser!

SuperChill, trupa cu cei mai multi, tineri si veseli membri din Romania lucreaza constant la piese in studioul Drum Box Production, motiv pentru care niciodata nu lasa publicul sa astepte prea mult pentru melodii noi. Acestea fiind spuse, ascultati mai jos o noua productie din partea lor, Follow My Body, o piesa cu o abordare .

VIDEO Trupa U2 a lansat un nou single, dupa o pauza de trei ani

Formatia irlandeza U2 a anuntat ca a lansat un nou single, dupa trei ani de pauza, melodia aparand pe coloana sonora a filmului biografic Mandela: Long Walk To Freedom.

Bladi Dr. Mako feat. Drei Ros lanseaza un single nou, You Me

Dupa succesul inregistrat in Spania cu cele doua single-uri, Alive si Fly Around Me, Bladi & Dr Mako revin in forta cu un nou single You & Me. You& Me este o piesa eurodance care combina un refren foarte penetrant, usor de retinut si fredonat, interpretat in forta de Bladi cu partitura rapp a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )