Libnet.ro
UNICEF

01:05

Badalau, dezvaluiri-soc despre jaful din casa sa

Antena3 Antena3,
Badalau, dezvaluiri-soc despre jaful din casa sa

Niculae Badalau a facut noi dezvaluiri despre jaful din casa sa din Giurgiu. Senatorul PSD spune ca usile nu erau fortate . continuă pe Antena3

Nevasta PUDICA si catelusa fac legea acasa la Badalau. Baronul de Giurgiu, despre JAFUL din vila sa: Sistemul de alarma era oprit pentru ca sotia se teme sa nu fie spart IP-ul si sa fie vazuta in anumite momente (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau, pradat de hoti in noaptea de vineri spre sambata, face noi dezvaluiri. Baronul de Giurgiu a declarat, marti, ca nu avea sistemele video pornite pentrui ca sotia sa este.

Nora senatorului Badalau da din casa. Claudia povesteste ce s-a intamplat in noaptea jafului

Nora baronului PSD Nicolae Badalau, cantareata Claudia Patrascanu, a facut noui precizari despre jaful din casa senatorului. Claudia nu era acasa in noaptea fatidica, dar spune ca a doua zi dimineata.

Lista bunurilor furate din casa senatorului Niculae Badalau s-a marit. Pe ce au mai pus mana hotii

Antena 3 are lista completa a bunurilor furate din casa senatorului PSD Niculae Badalau. Hotii i-au luat acestui 500 de euro si 1. 500 de lei din borseta, 16 ceasuri, un pistol Beretta si un incarcator cu.

Vecinii s-au plans de mirosul urat venind din casa batranei. Nu era prima data cand aveau probleme cu ea, dar nu se asteptau la asta. Anchetatorii au facut o descoperire socanta in casa femeii

Un caz socant a fost descoperit in Ucraina, in orasul Lvov. O femeie si-a ucis barbatul, iar cadavrul l-a tinut intr-un dulap pana cand, din pricina mirosului insuportabil, vecinii au chemat.

IMAGINI SOCANTE din casa ANDREEI MARIN, Zana Surprizelor: Cum a ajuns calul in sufragerie...(FOTO)

In urma cu un an, Andreea Marin a oferit fanilor posibilitatea sa vada cum arata interiorul vilei sale din Pipera. in acest mod telespectatorii au aflat cum arata locul in care vedeta TV se relaxeaza si.

Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENTA POLITICA. Neacsu e cel care l-a ajutat pe Dragnea sa-l DECAPITEZE pe Ponta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a reactionat dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu au fost exclusi luni din PSD. Edilul afirma ca s-a ajuns la o stare aproape de dementa politica in PSD si ca.

Mihai Tudose, despre excluderea din PSD a lui Tutuianu si Neacsu: Este o pierdere

Fostul premier Mihai Tudose, sef al PSD Braila, a reactionat, luni, dupa excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, printr-o decizie luata in sedinta Comitetului Executiv.

Dragnea, despre excluderile din PSD: Tot ce e posibil

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat astazi intrebat daca ar putea avea loc excluderi din partid, ca acest lucru este posibil.

Dezvaluire socanta despre politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul, dupa care s-a sinucis

Un politist la Crima Organizata in Arges si copilul sau de trei ani au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Primele indicii arata ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )