Libnet.ro
UNICEF

19:45

Badea: Elena Basescu este singura mamica din univers care va invata sa vorbeasca dupa bebelusul ei

Antena3 Antena3,
Badea: Elena Basescu este singura mamica din univers care va invata sa vorbeasca dupa bebelusul ei

Mircea Badea a comentat, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei, ultima balba a Elenei Basescu. Mezina presedintelui Traian Basescu a uimit din nou Parlamentul European, inghetand audienta. Cu o. continuă pe Antena3

Elena Basescu: Ponta si ai sai sa bage la cap ca UE ne sanctioneaza daca ii vor apara pe corupti

Elena Basescu a avut, miercuri, o interventie in cadrul plenului Parlamentului European PE) unde a declarat, in contextul discutiilor despre situatia drepturilor fundamentale in blocul comunitar, ca Romania risca sa fie sanctionata de UE daca premierul Ponta si ai sai, parasiti de liberalii care le mai spalau imaginea in lume, nu vor inceta sa incalce Constitutia, informeaza Mediafax.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2014: O singura facultate din Romania este intre primele 200 din lume

O singura universitate din Romania a ajuns in top 200 al celor mai bune specializari din lume, potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari - QS World University Rankings by Subject 2014. Este vorba despre Universitatea de Vest din Timisoara, care performeaza in specializarea Limbi Moderne. Clasamentul pe anul acesta include primele 200 de universitati din lume in functie de 30 de specializari, printre care Computer Science, Medicina, Drept, Filosofie si Astronomie. Ungaria are 5 universitati in top 200, Polonia - 3 universitati, iar Rusia are 2. Harvard isi mentine pozitia fruntasa si ocupa primul loc la 11 discipline dintr-un total de 30 analizate - cu doua mai multe decat rivalul MIT. Massachusetts Institute of Technology MIT) ramane cea mai buna universitate din lume in Computer Science.

Victor Ponta: Traian Basescu este iresponsabil, ca de obicei. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dimineata, la ProTV, ca liderul PNL, Crin Antonescu are dreptate cand afirma ca aducerea UDMR la Guvernare inseamna un nou guvern care vine pentru investitura. Intrebat daca Victor Ponta va trebui sa vina la Cotroceni pentru a cere o noua investitura, presedintele Basescu a raspuns: Daca respecta democratia, da. Va trebui sa ma consult sa vad daca voi crea un astfel de precedent sau nu.

Victor Ponta: Traian Basescu este irsponsabil, ca de obicei..

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani .

Ponta: Ca procuror, l-as ancheta pe Basescu. Este cel mai corupt om din tara.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca, daca ar fi procuror anticoruptie, l-ar ancheta pe presedintele Traian Basescu, deoarece acesta este cel mai corupt om din tara, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Kovesi: 2013, un an dificil pentru DNA. Ponta: Stiu cat de importanta este justitia independenta pentru imaginea Romaniei Intrebat de presa pe cine ar fi anchetat in prezent daca era procuror anticoruptie, Ponta a raspuns: Pe Traian Basescu, bineinteles. Cine este cel mai corupt .

O singura facultate din Romania se afla primele 200 din lume, in 2014

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

O singura facultate din Romania, printre primele 200 din lume

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )