Libnet.ro
UNICEF

11:30

Badea, facut knock-out si pe net. Cele mai bune glume: A intrat in statul paralel cu podeaua

Adevărul Adevărul,
Badea, facut knock-out si pe net. Cele mai bune glume: A intrat in statul paralel cu podeaua

Dupa ce a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ, realizatorul Antena 3 Mircea Badea trebuie sa infrunte si glumele usturatoare aparute dupa cea de-a doua infrangere suferita in fata luptatorului Teodor Tedi Emi. continuă pe Adevărul

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 - Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni bucatari, cateva premii speciale si mentiunile Preferintele Restocracy pentru restaurantele apreciate de catre noi.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

Bancile centrale au facut, in 2018, cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut, a anuntat joi Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters.

Bancile centrale au facut in 2018 cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut.

Topul tarilor cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se situeza Romania - FOTO

Missosology. com a realizat topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume. Au fost incluse 20 de tari, site-ul alegand cateva exemple de reprezentante care s-au facut remarcate prin frumusestea.

Cele mai frumoase fotografii cu baietelul Elei Craciun. Iata albumul de familie al vedetei!

Ela Craciun a adus pe lume cel de-al treilea copil al sau, pe Nicholas, in luna octombrie a anului trecut, iar, de atunci, bebelusul a fost personajul multor sedinte foto memorabile, unele fotografii fiind postate de celebra lui mamica pe retelele de socializare.

Topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: ce loc ocupa Romania

Missosology. com a publicat un clasament al tarilor care au cele mai frumoase femei din lume. Printre acestea se afla si Romania, remarcata fiind Valeria Vornicescu - Miss Romania 2018.

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta, la ora actuala, in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, dintre care 19 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a informat vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Calarasiul se afla in topul judetelor unde se inregistreaza cele mai multe focare, 102.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )