Libnet.ro
UNICEF

23:30

BAIA MARE: O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BAIA MARE: O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu

O femeie de 88 de ani a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu izbucnit, sambata dimineata, intr-un bloc din Baia Mare. Focul a cuprins o garsoniera, unde a fost gasita batrana decedata, iar scara blocului a fost inundata de fum, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Baia Mare FOTO

O femeie de 88 de ani a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu izbucnit, sambata dimineata, intr-un bloc din Baia Mare. Focul a cuprins o garsoniera, unde a fost gasita batrana decedata, iar scara blocului a fost inundata de fum.

Incendiu puternic intr-un bloc din Baia Mare. O femeie a murit, iar alte 46 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit in dimineata zilei de sambata, 2 ianuarie intr-un bloc din Baia Mare. Flacarile au cuprins o garsoniera, locuinta in care se afla si o femeie de 88 de ani care a decedat. Flacarile.

Incendiu de amploare la Baia Mare. O femeie a murit si 50 de persoane au fost evacuate

O femeie a murit si aproape 50 de persoane au fost evacuate, dupa ce un incendiu a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata intr-un bloc din orasul Baia Mare.

Accident mortal: un barbat a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite!

Vineri seara, o tragedie a avut loc in judetul Ialomita. O tanara de 22 de ani a fost implicat intr-un accident rutier, in care un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost grav ranite. Autoturismul in.

Alte 2.888 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19. S-au inregistrat 10 reactii adverse minore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, miercuri, ca in ultimele 24 de ore au fost vaccinate alte 2. 888 de persoane, astfel ca numarul total a ajuns la 5. in acelasi interval, au fost inregistrate 10 reactii adverse comune si minore.

Un sofer beat a intrat cu masina in vitrina unui magazin din Baia Mare, in noaptea de Revelion

Un accident spectaculos a avut loc la primele ore ale diminetii de 1 ianuarie 2021, in jurul orei 3:30 pe strada Culturii din Baia Mare. Un barbat de 56 de ani a intrat cu masina in vitrina unui magazin dupa ce a pierdut controlul masinii. Aceasta a ramas pret de cateva minute la volanul masinii, apoi a plecat linistit de la locul accidentului.

Vaccinare anti-COVID-19 in Romania.Alte 1.367 de persoane au fost vaccinatein ultimele 24 de ore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta, vineri, ca alte 1. 367 de persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, astfel ca numarul total al acestora a ajuns la 11. in acest interval, nu au fost inregistrate reactii adverse.

A murit cantaretul de muzica populara Nicolae Sabau. El era infectat cu noul coronavirus

Cantaretul de muzica populara Nicolae Sabau a murit in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 91 de ani, a anuntat familia.

Fost director al unei institutii financiare nebancare, trimis in judecata, alaturi de alte patru persoane, pentru delapidare. Prejudiciul depaseste 16 milioane de euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a cinci persoane, printre care un fost director al unei institutii financiare nebancare, sub acuzatia de delapidare. Dosarul va fi judecat la Tribunalul Bucuresti, iar prejudiciul estimat in acest caz depaseste 16 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )