Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Baia Mare FOTO

Adevărul Adevărul,
O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Baia Mare FOTO

O femeie de 88 de ani a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu izbucnit, sambata dimineata, intr-un bloc din Baia Mare. Focul a cuprins o garsoniera, unde a fost gasita batrana decedata, iar scara blocului a fost inundata de fum. continuă pe Adevărul

BAIA MARE: O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu

O femeie de 88 de ani a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu izbucnit, sambata dimineata, intr-un bloc din Baia Mare. Focul a cuprins o garsoniera, unde a fost gasita batrana decedata, iar scara blocului a fost inundata de fum, scrie News.

Incendiu puternic intr-un bloc din Baia Mare. O femeie a murit, iar alte 46 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit in dimineata zilei de sambata, 2 ianuarie intr-un bloc din Baia Mare. Flacarile au cuprins o garsoniera, locuinta in care se afla si o femeie de 88 de ani care a decedat. Flacarile.

Accident mortal: un barbat a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite!

Vineri seara, o tragedie a avut loc in judetul Ialomita. O tanara de 22 de ani a fost implicat intr-un accident rutier, in care un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost grav ranite. Autoturismul in.

Alte 2.888 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19. S-au inregistrat 10 reactii adverse minore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, miercuri, ca in ultimele 24 de ore au fost vaccinate alte 2. 888 de persoane, astfel ca numarul total a ajuns la 5. in acelasi interval, au fost inregistrate 10 reactii adverse comune si minore.

Vaccinare anti-COVID-19 in Romania.Alte 1.367 de persoane au fost vaccinatein ultimele 24 de ore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta, vineri, ca alte 1. 367 de persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, astfel ca numarul total al acestora a ajuns la 11. in acest interval, nu au fost inregistrate reactii adverse.

Dezastru natural in Norvegia: Zece persoane au fost ranite si 200 evacuate dupa o alunecare de teren VIDEO

Cel putin zece persoane au fost ranite si aproximativ 200 au fost evacuate dupa o alunecare de teren care a avut loc, noaptea trecuta, intr-o localitate la nord de Oslo, anunta presa norvegiana, citata de AFP.

Fost director al unei institutii financiare nebancare, trimis in judecata, alaturi de alte patru persoane, pentru delapidare. Prejudiciul depaseste 16 milioane de euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a cinci persoane, printre care un fost director al unei institutii financiare nebancare, sub acuzatia de delapidare. Dosarul va fi judecat la Tribunalul Bucuresti, iar prejudiciul estimat in acest caz depaseste 16 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )