Libnet.ro
UNICEF

16:30

Baiat de 13 ani gasit mort, cu cainele sau in brate, in masina in care se adapostise de incendiile din Oregon VIDEO

Adevărul Adevărul,
Baiat de 13 ani gasit mort, cu cainele sau in brate, in masina in care se adapostise de incendiile din Oregon VIDEO

Un baiat de 13 ani a fost gasit mort, cu cainele sau in brate, intr-o masina in care se adapostise impotriva incendiilor care devasteaza statul Oregon, scrie CNN citat de news. ro. continuă pe Adevărul

Detinut gasit mort in arestul Capitalei. Urma sa fie extradat in Italia

Un detinut a fost gasit mort inCentrul de Retinere si Arestare Preventiva, din Capitala. Anchetatorii fac cercetari pentru a afla ce s-a intamplat, insa din primele informatii ar fi vorba despre.

Politia din Utah a impuscat un adolescent de 13 ani cu autism, ranindu-l grav, dupa ce a fost chemata pentru o interventie de criza

Un baiat de 13 ani cu autism a fost impuscat de mai multe ori de politisti chemati in ajutor de mama baiatului dupa ce a acesta a facut o criza. Adolescentul este in spital cu rani la umar, glezne, in regiunea intestinelor si a vezicii urinare, relateaza The Guardian.

Un copil de 13 ani, care sufera de autism, a fost impuscat de trei ori de politisti

Mama unui copil de 13 ani din Utah, SUA, a sunat la 911 pentru a solicita o echipa de interventie in caz de criza pentru fiul ei autist, care avea un episod de furie. Politistii veniti la fata locului au intevenit violent, iar copilul de 13 ani a fost impuscat de trei ori.

Un celebru fotomodel rus a fost gasit mort langa o baza NATO din Sardinia, Italia (FOTO)

Galina Fedorova, un top model rus in varsta de 32 de ani, a fost gasita moarta langa o baza NATO din Sardinia, Italia. Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, gasita moarta in.

Copila de 13 ani violata timp de aproape doi ani de tatal vitreg. Se comporta ca un veritabil parinte

Un barbat de 29 de ani a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzatia de viol. Anchetatorii au stabilit ca acesta si-a fortat fiica vitrega sa intretina relatii sexuale de nenumarate ori sub amenintarea cu moartea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )