Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un copil de 13 ani, care sufera de autism, a fost impuscat de trei ori de politisti

Antena3 Antena3,
Un copil de 13 ani, care sufera de autism, a fost impuscat de trei ori de politisti

Mama unui copil de 13 ani din Utah, SUA, a sunat la 911 pentru a solicita o echipa de interventie in caz de criza pentru fiul ei autist, care avea un episod de furie. Politistii veniti la fata locului au intevenit violent, iar copilul de 13 ani a fost impuscat de trei ori. continuă pe Antena3

VIDEO: Copil de 13 ani, snopit in bataie de parintii unei fetite lovita cu mingea de acesta

Un baiat de 13 ani a fost batut de mama si tatal unei fetite lovita cu mingea intr-un parc din local.

Adolescenta de 13 ani, batuta si umilita de patru tinere. Imagini cu puternic impact emotional (VIDEO)

O adolescenta de 13 ani, dinTargu Jiu, a fost batuta si umilita de patru tinere, in timp ce era filmata de catre un tanar. Imaginile cu un puternic impact emotional au fost postate de.

Politia din Utah a impuscat un adolescent de 13 ani cu autism, ranindu-l grav, dupa ce a fost chemata pentru o interventie de criza

Un baiat de 13 ani cu autism a fost impuscat de mai multe ori de politisti chemati in ajutor de mama baiatului dupa ce a acesta a facut o criza. Adolescentul este in spital cu rani la umar, glezne, in regiunea intestinelor si a vezicii urinare, relateaza The Guardian.

Jacob Blake, primul mesaj public dupa ce a fost impuscat in spate de un politist: Ma doare sa respir VIDEO

Jacob Blake, barbatul in varsta de 29 de ani care a fost ranit grav de un politist luna trecuta, a transmis primul mesaj public, el spunand ca are dureri tot timpul si ca oamenii ar trebui sa isi ajute semenii.

Un tanar a fost impuscat in Constanta, dupa un conflict cu un necunoscut

Un tanar de 25 de ania fost impuscat cu un pistol cu bile de un necunoscut,in urma unui conflict care a avut loc in Constanta. Cum s-a petrecut incidentul Tanarul se afla.

Fata de 13 ani batuta cu salbaticie de alte patru adolescente Una dintre agresoare a fost retinuta

Imagini socante cu o fata de 13 ani din Targu Jiu care a fost batuta cu salbaticie de alte patru adolescente. Una dintre cele patru fete care au fost filmate in timp ce o lovesc si o umilesc pe adolescenta de 13 ani a fost retinuta, luni, iar parintii celorlalte trei agresoare au fost amendati cu cate 500 de lei.

VIDEO Fetele care au snopit in bataie si au umilit o eleva de 13 ani, audiate. Violentele au starnit revolta

Cele patru fete cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, din Targu Jiu, care au lovit cu o brutalitate iesita din comun o minora in varsta de 13 ani au fost identificate de politisti si audiate. Alaturi de acestea s-au aflat parintii lor.

Hunedoara: O fata de 13 ani are dosar penal dupa ce a agresat o alta de 16 ani

O fata de 16 ani din Deva a fost batuta de o alta de 13 ani, in fata mai multor adolescenti, autoritatile sesizandu-se din oficiu, dupa ce au aparut imaginile pe o retea de socializare. Dosar.

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform .

Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Cele patru fete care aveau varste cuprinse intre 12 si 14 ani din Targu Jiu, ce au lovit cu bestialitate o minora de 13 ani ani, au fost identificate de politisti si audiate, iar alaturi de ele se aflau si parintii lor. UPDATE 17:47: Una dintre agresoarele minorei de 13 ani din Targu Jiu, o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )