Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bakambu, cel mai scump jucator african din istorie

Online Sport Online Sport,
Bakambu, cel mai scump jucator african din istorie

La putine zile dupa ce marele George Weah, fost castigator al Balonului de Aur, a devenit presedintele Liberiei, un alt jucator african intra in istorie. continuă pe Online Sport

(P) REGATA, cel mai important jucator in importul si distributia materialelor de constructii din Romania, isi anunta planurile pentru 2018: birouri noi in Bucuresti, recrutare echipe noi si digitalizarea companiei

Povestea REGATA incepe in 1993, la Targoviste. Prin ambitie, organizare si profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand ca in cei 25 de ani de experienta sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania.

Cat curent ar putea produce cel mai mare parc eolian din lume

Cel mai mare parc eolian din lume este, fireste, un plan olandez, iar energia electrica produsa aici ar putea depasi cateva recorduri. Olandezii sunt destul de ambitiosi cand vine vorba de centrale eoliene; au facut o multime de progrese in ultimii ani si incearca sa atinga limitele impuse de UE in ceea ce priveste energia [].

Lectii de afaceri de la cel mai bogat om din istorie, seful Amazon

Jeff Bezos lansa in 1994 compania Amazon, care a intrat pe piata ca magazin online de carti si a devenit in cativa ani cel mai mare retailer din lume. El a ajuns, azi, cel mai bogat om din toate timpurile, cu o avere estimata la 105,1 miliarde de dolari, depasindu-l pe Bill Gates, seful Microsoft. Iata cateva dintre principiile care l-au ajutat pe Bezos in afaceri si din care tinerii antreprenori ar avea cate ceva de invatat.

S-a aflat averea celei mai bogate persoane din istorie. Ce venituri are fondatorul Amazon

Directorul si fondatorul Amazon,Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea sa a atins 105,1 miliarde de dolari. El l-a depasit asfel pe Bill Gates, in topul magnatilor.

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

SFATURILE celui mai bogat om din istorie. Care sunt LECTIILE de REUSITA ale fondatorului Amazon

Cu o avere de peste 105 miliarde de dolari, care l-a propulsat in fruntea topului celor mai bogati oameni din istorie, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, isi explica reusitele prin cateva lectii.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 1,98%, cel mai mic din data de 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de News. ro. Robor la 3 luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Miercuri, indicele a scazut la 2,03%. Nivelul atins joi este cel mai mic din data de 14 noiembrie, cand a fost 1,92%.

ROBOR la trei luni s-a depreciat la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut astazi la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia barilului de petrol light sweet crude WTI) la bursa New York Mercantile Exchange a ajuns astazi la cel mai ridicat nivel din 2014, pe fondul majorarii cererii si al reducerii productiei anuntata recent de Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol OPEC).

Cel mai mare trust de presa de limba maghiara in Romania, Udvarhelyi Hirado, are un nou proprietar (Rador)

Cel mai important trust de presa de limba maghiara din Romania, Udvarhelyi Hirado, a ajuns in incapacitate de plata si a cerut deschiderea procedurii de reorganizare judiciara impotriva sa, scrie Rador.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )