Libnet.ro
UNICEF

09:30

J Balvin, record Guinness pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an

Adevărul Adevărul,
J Balvin, record Guinness pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an

Columbianul J Balvin a primit titlul Guinness World Records pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an. continuă pe Adevărul

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.473

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1. 473 Capitala este urmata de judetele Constanta - 484de cazuri noi,.

COVID-19 Situatia pe judete. Municipiul Bucuresti aduna cele mai multe cazuri de noi infectati intr-un rastimp de 24 de ore. Ce zone completeaza topul negru?

Pana astazi, 21 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 412. 808 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 310 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma testelor .

eMAG reduceri. 3 roboti de bucatarie puternici pentru cele mai delicioase preparate de sarbatori

Cele mai bune jocuri din 2020: The Last of Us Part II, lider la nominalizari

Editia din acest an a Game Awards si-a desemnat nominalizatii pentru cele mai bune jocuri din 2020, iar The Last of Us Part II este lider la nominalizari. Hades, Ghost of Tsushima sau Final.

Cum se fac cele mai pufoase clatite americane. Ingredientul secret din reteta

Clatitele americane au devenit cunoscute prin prisma filmelor de la Hollywood, in care personajele le mananca la micul dejun, dar si pentru ca tot mai multe persoane le-au incercat si au ramas impresionate de gustul lor. Si nu doar ca ele sunt delicioase, ci sunt si foarte simplu de preparat. Cum se fac cele mai .

Mai multe vedete au fost tinta unor hackeri, care au luat credite la banca in numele lor (VIDEO)

Zeci de vedete au cazut victime unor fraude informatice! Mai multe persoane sunt suspectate ca au spart conturile bancare si cele de pe retelele de socializare ale vedetelor, folosindu-se de numele acestora pentru a.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cum recunosti un pianist oltean

Olteanca: - Putem sa vorbim fara sa ne certam? - Da! - Ce da, ma idiotule? *** Doi olteni au ajuns mai tarziu la un concert in care cantau pianisti din mai multe regiuni ale tarii. Din moment ce ei nu aveau o.

Cele mai bune 7 alimente de consumat la final de toamna. Au zeci de beneficii

Anotimp perfect pentru fructe si legume, toamna iti ofera cele mai bune 7 alimente de consumat la final de sezon. Au zeci de beneficii pentru sanatate, spun medicii. Cele mai bune alimente de consumat toamna Din ce in ce mai multi romani ajung la medic cu afectiuni cauzate de un regim alimentar nesanatos, motiv pentru .

Mai multe ONG-uri au anulat in instanta Planul Integrat pentru Calitatea Aerului facut de administratia Firea: Am oferit noii administratii libertatea sa faca treaba asa cum spune legea

Tribunalul Municipiului Bucuresti a anulat Planul Integrat pentru Calitatea Aerului, aprobat in 2018 de administratia Firea. Anularea actului a fost ceruta de mai multe ONG-uri si cetateni. Acestia au reclamat ca Planul nu respecta normele nationale privind poluarea aerului si ca a fost adoptat abuziv, fara consultarea cetatenilor. Tribunalul a respins si apararea Primariei care a constat in negarea calitatii procesuale a ONG-urilor si a cetatenilor, creand un precedent prin care oamenii sunt incurajati sa isi apere dreptul la un mediu sanatos. Decizia poate fi atacata cu recurs de Primaria Capitalei.

Restrctii suplimentare in mai multe localitati din Arges dupa ce judetul si-a dublat numarul de noi infectari

Dupa cea mai ingrijoratoare raportare, 446 de noi infectari in ultimele 24 de ore,Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat, in sedinta de joi, impunerea unor masuri suplimentare in mai multe localitati din judet.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )