Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mai multe vedete au fost tinta unor hackeri, care au luat credite la banca in numele lor (VIDEO)

B1 B1,
Mai multe vedete au fost tinta unor hackeri, care au luat credite la banca in numele lor (VIDEO)

Zeci de vedete au cazut victime unor fraude informatice! Mai multe persoane sunt suspectate ca au spart conturile bancare si cele de pe retelele de socializare ale vedetelor, folosindu-se de numele acestora pentru a. continuă pe B1

Mai multe ONG-uri au anulat in instanta Planul Integrat pentru Calitatea Aerului facut de administratia Firea: Am oferit noii administratii libertatea sa faca treaba asa cum spune legea

Tribunalul Municipiului Bucuresti a anulat Planul Integrat pentru Calitatea Aerului, aprobat in 2018 de administratia Firea. Anularea actului a fost ceruta de mai multe ONG-uri si cetateni. Acestia au reclamat ca Planul nu respecta normele nationale privind poluarea aerului si ca a fost adoptat abuziv, fara consultarea cetatenilor. Tribunalul a respins si apararea Primariei care a constat in negarea calitatii procesuale a ONG-urilor si a cetatenilor, creand un precedent prin care oamenii sunt incurajati sa isi apere dreptul la un mediu sanatos. Decizia poate fi atacata cu recurs de Primaria Capitalei.

Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati. Unde se inregistreza cele mai multe cazuri

Mai multe focare de COVID-19 au fost semnalate in cateva centre de ocrotire sociala din Galati. Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati Noile focare de coronavirus au.

Postul public francez RFI a cerut scuze dupa ce a omorat mai multe personalitati, intre care pe Regina Elisabeta a II-a, Pele si Clint Eastwood

Postul public francez Radio France Internationale a cerut scuze dupa ce a publicat pe site-ul sau, din greseala, mai multe necrologuri, intre care cel al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii sau pe cel al.

Topul judetetelor care au inregistrat cele mai multe infectari in ultimele 24 de ore. Capitala nu renunta la primul loc

Capitala se mantine in topul zonelor cu cele mai multe noi infectari, in Bucuresti fiind inregistrate 999 de cazuri in ultimele 24 de ore. Pe locul II in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus de afla Constanta cu 362 de noi infectari si Tulcea 273 de noi imbolnaviri.

Romanii cumpara tot mai multe motociclete si ATV-uri

Romanii au cumparat tot mai multe motociclete si ATV-uri in primele zece luni ale anului 2020.

Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Clujul va deveni judetul cu cele mai multe patru de terapie intensiva pentru pacientii COVID-19, fiind intrecut doar de Bucuresti, a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa, prefectul Mircea Abrudean, relateaza Agerpres.

Perchezitii pana la 2 noaptea la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Anchetatorii au ridicat mai multe documente

Anchetatorii au desfasurat perchezitii la Spitalul Judetean Piatra Neamt de duminica, de la ora 18:30 si pana la ora 2:00 noaptea, ridicand mai multe documente necesare pentru stabilirea cauzelor incendiului de la Sectia ATI, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea a patru cadre medicale.

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Noi detalii in dosarul Cimitirul Sfantul Lazar din Chisinau. Lista suspectilor a ajuns la 32 de persoane.Au fost aplicate sechestre pe mai multe bunuri

Agentia de recuperare a bunurilor infractionale ARBI) a CNAa aplicat sechestre in valoarede 2. 202 de leiin cauzele penale care vizeaza actiunile ilicite alemaimultor persoane din cadrul administratiei cimitirului Sfantul Lazar din Chisinau. Sechestre au fost puse pe incaperi si constructii locative si nelocative, pe mijloace de transport, dar si un teren de constructie. Peste jumatate de milion de lei a constituit bani in numerar.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )