Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.473

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.473

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1. 473 Capitala este urmata de judetele Constanta - 484de cazuri noi,. continuă pe B1

Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati. Unde se inregistreza cele mai multe cazuri

Mai multe focare de COVID-19 au fost semnalate in cateva centre de ocrotire sociala din Galati. Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati Noile focare de coronavirus au.

Topul judetetelor care au inregistrat cele mai multe infectari in ultimele 24 de ore. Capitala nu renunta la primul loc

Capitala se mantine in topul zonelor cu cele mai multe noi infectari, in Bucuresti fiind inregistrate 999 de cazuri in ultimele 24 de ore. Pe locul II in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus de afla Constanta cu 362 de noi infectari si Tulcea 273 de noi imbolnaviri.

Suedia: Mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate la persoane care lucreaza in industria cresterii nurcilor

Mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate la persoane care lucreaza in industria cresterii nurcilor, anunta autoritatile suedeze, citate de Reuters. Autoritatile sanitare analizeaza acum virusurile.

Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Clujul va deveni judetul cu cele mai multe patru de terapie intensiva pentru pacientii COVID-19, fiind intrecut doar de Bucuresti, a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa, prefectul Mircea Abrudean, relateaza Agerpres.

Alte 1.141 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Constanta si Cluj au peste 500 de imbolnaviri Situatia in fiecare judet

Capitala raporteaza in continuare cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 1. 141 -, in timp ce judetele Constanta si Cluj au raportat in ultimele 24 de ore peste 500 de noi imbolnaviri.

GRAFIC Rata infectarilor cu coronavirus, peste 3 in Bucuresti si 20 de judete. Cele mai mari incidente, raportate in Sibiu, Cluj si Ilfov

Alegeri parlamentare 2020. MAE propune organizarea a 748 de sectii de votare in Diaspora in ce tari vor fi cele mai multe si unde nu va exista niciuna

Ministerul Afacerilor Externe a transmis luni catre Autoritatea Electorala Permanenta propuneri pentru organizarea a 748 de sectii de votare in strainatate la alegerile parlamentare din 5 si 6 decembrie.

Cele mai simple parole din 2020 arata ca inca suntem prea lenesi

Dupa multe cazuri in care diverse conturi au fost hackuite si dupa ce ne-a fost spus ca securitatea conturilor este extrem de importanta, se pare ca nu am invatat inca sa ne protejam.

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Cancelar al Germaniei din 2005, Angela Merkel spune ca deciziile din vremea COVID-19 se numara printre cele mai dificile

Angela Merkel, aflata cel mai probabil spre finalul carierei de cancelar al Germaniei, spune ca deciziile legate de noul coronavirus se numara printre cele mai dificile din perioada pe care a petrecut-o la putere.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )