Libnet.ro
UNICEF

01:05

BANCA ANGLIEI: Marea Britanie va inregistra cea mai lenta crestere economica din ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA ANGLIEI: Marea Britanie va inregistra cea mai lenta crestere economica din ultimul deceniu

Marea Britanie va inregistra in 2019 cea mai lenta crestere economica din ultimul deceniu, din cauza amplificarii incertitudinilor legate de Brexit si a incetinirii economiei mondiale, dar dobanzile vor creste daca va fi convenit acordul cu Uniunea Europeana, potrivit Bancii Angliei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Angliei: Marea Britanie va inregistra in 2019 cea mai lenta crestere economica din ultimul deceniu

Marea Britanie va inregistra in 2019 cea mai lenta crestere economica din ultimul deceniu, din cauza amplificarii incertitudinilor legate de Brexit si a incetinirii economiei mondiale, dar dobanzile vor creste daca va fi convenit acordul cu Uniunea Europeana, potrivit Bancii Angliei, transmite Reuters.

Veniturile Pro TV au depasit 200 milioane de dolari n 2018. Cresterea companiei-mama, CME, n Romnia - mai lenta dect n celelalte tari est-europene

Pro TV, operatiunea din Romania a grupului regional Central European Media Enterprises, au avut in 2018 o crestere a veniturilor nete de 5,4%, depasind 200 milioane de dolari, potrivit rezultatelor financiare anuntate miercuri. Cresterea este, insa, mai lenta decat cea inregistrata in anul anterior, dar si decat cea raportata, pentru anul trecut, de operatiunile din celelalte tari CME - Bulgaria, Romania, Slovacia si Slovenia. Rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) pentru Romania a crescut cu aproape 17% fata de anul anterior.

Tragedie intr-un oras din Marea Britanie. Patru copii au murit si mai multi au fost raniti in urma unui incendiu

Patru copii au murit si alti trei au fost raniti in urma unui incendiu care a izbucnit la o casa din Stafford, Marea Britanie. Doi adulti si un alt copil au ajuns la spital si primesc ingrijiri.

Vortexul polar, cu ninsori si temperaturi arctice, va lovi in zilele urmatoare Marea Britanie. La orizont o mini-epoca de gheata ?

In Marea Britanie meteorologii avertizeaza ca in zilele urmatoare se intorc ninsorile puternice, dar si gerul, cu temperaturi arctice, din cauza faptului ca vortexul polar care a lovit saptamana trecuita America va ajunge deasupra Regatului Unit.

Cea mai mare banca din Ungaria intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar al Mobiasbanca

OTP Bank Group cea mai mare institutie bancara din Ungaria si a treia din Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa vina cu investitii in Republica Moldova. in acest sens, a fost incheiat un acord cu Societe Generale cu privire la achizitionarea pachetului de actiuni majoritar al Mobiasbanca Groupe Societe Generale SA.

PERFORMANTA ULUITOARE a laserului de la Magurele: A atins CEA MAI MARE PUTERE din lume

Laserul de la Magurele a reusit o performanta incredibila: a atins cea mai mare putere in lume la acest moment! Sistemul a fost testat cu succes la 7 PetaWatts PW), iar pana in iunie obiectivul este sa.

Video Proteste violente n cea mai saraca tara din emisfera vestica, Haiti

Protestatarii din Haiti cer demisia presedintelui Jovenel Moise pentru esecul in gestionarea problemei coruptiei. Dupa luni de proteste, opozitia din tara cea mai saraca din Emisfera Vestica reuseste sa se mobilizeze pentru oferirea unei alternative, transmite DW.

Dan Balan face senzatie in Ucraina, unde e cea mai cautata persoana pe Google. El e si antrenor la The Voice si a facut show pe scena alaturi de o concurenta VIDEO

Cantaretul Dan Balan 40 de ani), fost membru al trupei O-Zone, face senzatie in Ucraina, unde a fost cooptat in juriul celebrei emisiuni The Voice. Mai mult, intr-o tara care se afla in plina campanie electorala, romanul a fost cea mai cautat persoana pe Google in luna ianuarie. De asemenea, el a ridicat sala in picioare dupa ce a interpretat alaturi de o concurenta hit-ul Dragostea din tei.

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la patru miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP.

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la 4 miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )