Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare banca din Ungaria intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar al Mobiasbanca

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca din Ungaria intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar al Mobiasbanca

OTP Bank Group cea mai mare institutie bancara din Ungaria si a treia din Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa vina cu investitii in Republica Moldova. in acest sens, a fost incheiat un acord cu Societe Generale cu privire la achizitionarea pachetului de actiuni majoritar al Mobiasbanca Groupe Societe Generale SA. continuă pe Adevărul

Pompierii inca se chinuie sa stinga focul la cea mai mare fabrica de condimente din tara

Este a treia zi de foc pentru pompierii din Alba care se chinuie sa stinga incendiul izbucnit sambata la cea mai mare fabrica de condimente din tara. in continuare, la fata locului actioneaza 30 de pompieri.

NBA: LeBron, cea mai dura nfrngere din cariera - A ajuns nsa la bariera celor 32.000 de puncte

LeBron James a suferit, marti, cea mai dura infrangere din cariera sa in NBA, echipa Los Angeles Lakers fiind invinsa la 42 de puncte diferenta de Indiana Pacers 136-94), relateaza Reuters.

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

A inceput refacerea drumului care traverseaza cea mai mare zona legumicola a Romaniei

Drumul judetean DJ 251 va fi refacut pe un sector de 28 de kilometri din zona Cudalbi-Valea Marului - Matca. Lucrarile costa 68 de milioane de lei, iar banii sunt asigurati de Uniunea Europeana, prin intermediul Consiliului Judetean Galati.

Cel mai mare camion din istorie revine la viata si e impresionant

Primul cel mai mare camion din lume, Berliet T100, a fost dat in folosinta in 1957 si era o bestie gigantica. Au fost produse doar patru exemplare, iar azi, mai exista doar doua. Berliet T100.

FAZA ANULUI in handbal: Rostov Don si Buducnost ne-au oferit un moment absolut HALUCINANT si probabil CEA MAI TARE parada din istorie (VIDEO)

Partida dintre Rostov Don si Buducnost din Liga Campionilor, 24-22, ne-a adus faza anului in handbal. Cu putin timp inainte de finalul primei reprize, fetele de pe teren ne-au oferit un moment cu totul deosebit,.

Topul celor mai bogate femei din IT

Femeile detin o pondere foarte mica din numarul total de posturi de conducere ale marilor giganti din tehnologie. Cea mai bogata femeie care faci bani din aceasta industrie este fosta sotie a lui Steve Jobs, care ocupa doar pozitia 57 in calasamentul celor mai bogati oameni din lume. Iata cine sunt femeile cu cea mai mare avere din tehnologie.

Sapte cutremure in Romania, la doar 5 kilometri adancime, miercuri dimineata. Cel mai mare a avut 3,7

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

Sase cutremure in Romania, la doar 5 kilometri adancime, miercuri dimineata. Cel mai mare a avut 3,7

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )