Libnet.ro
UNICEF

11:15

BOR nu vede nimic in neregula cu PROPAGANDA pentru referendum din biserica din Campina: Aceasta intalnire nu are absolut nimic ilegal in ea, nu este o forma de blasfemie

B1 B1,
BOR nu vede nimic in neregula cu PROPAGANDA pentru referendum din biserica din Campina: Aceasta intalnire nu are absolut nimic ilegal in ea, nu este o forma de blasfemie

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a oferit un prim punct de vedere dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi au stat la aceeasi masa pentru a. continuă pe B1

Propaganda pro-referendum din fata altarului

Imagini incredibile dintr-o biserica din localitatea Banesti din judetul Prahova. Acolo, a avut loc o intalnire mai putin obisnuita, la care au participat ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu,.

Tariceanu: ALDE nu se va implica n campania pentru referendum: Simpatizantii sa voteze conform propriei constiinte

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendum si i-a sfatuit pe simpatizantii partidului sa voteze conform propriei constiinte.

Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendumul pentru familie

Pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din Capitala nu vor invata, anunta ISMB, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru Referendum vo.

Prima reactie din PSD dupa imaginile cu propaganda politica din biserica: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Liderul grupului social-democrat din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a oferit o prima reactie din PSD dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi.

ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul privind redefinirea familiei, precizand ca le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte.

Veste proasta pentru unul din actorii din Las Fierbinti

Actorul Cuzin Toma a pierdut procesul cu CREDIDAM, in urma scandalurilor pe care acesta le-a facut la asociatie. Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )