Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Mondiala sprijina 100 de state in lupta cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Mondiala sprijina 100 de state in lupta cu noul coronavirus

Grupul Bancii Mondiale a anuntat ca operatiunile sale de urgenta impotriva COVID-19 coronavirus) se desfasoara in 100 de tari in curs de dezvoltare, ce inglobeaza 70% din populatia mondiala. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU REDUCEREA EFECTELOR PANDEMIEI, Banca Mondiala sprijina financiar 100 de tari in curs de dezvoltare

Banca Mondiala a anuntat ca 100 de tari in curs de dezvoltare - care totalizeaza 70% din populatia lumii - au beneficiat de acordarea ajutoarelor financiare de urgenta pentru combaterea impactului provocat de pandemia Covid-19 asupra economiei si sanatatii.

Banca Mondiala: Risc de saracie extrema din cauza pandemiei

Peste 60 de milioane de oameni sunt amenintati de saracie extrema, pe fondul pandemiei, sustine Banca Mondiala.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca un deces. Cate cazuri au fost anuntate

Inca un deces al unui pacient infectat cu Covid 19. O femeie in varsta de 51 de ani, diagnosticata cu noul coronavirus, a decedat intr-un spital din judetul Hunedoara.

COVID-19: Crescatori de nurci din Olanda, infectati cu noul coronavirus. Cum a fost posibila transmiterea bolii de la animal la om

Guvernul olandez anunta ca are dovezi care sugereaza ca noul coronavirus ar fost transmis la unele persoane de la o nurca. intr-o scrisoare trimisa miercuri, ministrul olandez al agriculturii, Carola Schouten, a .

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. A crescut numarul cazurilor, dar si al celor vindecati

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. A crescut numarul celor infectati, dar si al celor vindecati si externati din spitale.

196 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total al cazurilor confirmate ajunge la 17.387

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 17. 387 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 196 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 141 decese, iar 10. 356 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a ajuns la 198. Politistii au acordat 127 de amenzi contraventionale.

Care este riscul sa ne infectam cu noul coronavirus din alimente. Raspunsurile specialistilor

Specialistii ofera cateva raspunsuri la spaimele acestei perioade. Specialistii au determinat daca ne putem infecta cu noul coronavirus prin intermediul alimentelor sau atingand ambalaje contaminate.

O asistenta de la Ambulanta Olt, confirmata cu noul coronavirus. Toti colegii de tura sunt in izolare

O asistenta de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt are test pozitiv pentru noul coronavirus, fiind internata in spitalul din localitatea de domiciliu.

Rusia se apropie de pragul de 300 de mii de contaminari cu noul coronavirus

Rusia a inregistrat marti 9. 263 de contaminari cu noul coronavirus, iar bilantul a crescut la 299. 941 de cazuri de la inceputul epidemiei.

Prima reactie a Emiliei Bendeac dupa ce fiul ei a afirmat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Ne este frica de un virus, ce este drept destul de neprietenos

Familia lui Mihai Bendeac a ajuns in atentia publicului dupa ce actorul a dezvaluit intr-o emisiune TV editie speciala IUmor) ca a fost infectat cu noul coronavirus. insa, nu doar vedeta este cea care a avut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )