Libnet.ro
UNICEF

08:45

Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea. Anuntul a fost facut acum

Playtech Playtech,
Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea. Anuntul a fost facut acum

Criza mondiala cu care ne confruntam in aceasta perioada afecteaza sportul. in actualul context, competitiile sunt anulate pe banda rulanta. Aflat in Scotia, la Glasgow Rangers, fotbalistul roman Ianis Hagi isi intrerupe activitatea, anuntul fiind facut in acest weekend. Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea la Glasgow Rangers Inevitabilul se produce si in fotbalul . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, dezamagire pe toata linia. Ce s-a intamplat cu el in Belgia

Parcursul, initial spectaculos, al lui Ianis Hagi la Rangers este in declin, dar, cu toate acestea, el continua sa fie in atentia presei scotiene. Thomas Buffel, fost jucator la Rangers si Genk, a declarat ca alegerea lui Ianis de a se alatura clubului scotian este una fericita deoarece are sanse mari sa evolueze si sa .

De ce a fost Ianis Hagi rezerva in Europa League. Colegii il ignora!

Ianis Hagi a fost rezerva in Europa League, in meciul pe care formatia sa, Glasgow Rangers, l-a sustinut pe teren propriu in compania celor de la Bayer Leverkusen. Managerul Steven Gerrard l-a introdus pe Ianis Hagi in teren abia in minutul 68, cand era deja 2-0 pentru oaspeti. De ce a fost Ianis Hagi rezerva .

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

Critici dure la adresa lui Ianis Hagi. Nu are tot ce-i trebuie! il vrea sau nu Dortmund?

Ianis Hagi s-a nascut talent, dar a avut o prestatie dezamagitoare in partida castigatoare in deplasare cu Ross Country, Ianis a avut o prestatia deloc apreciata la fel ca in alte partide, cei de la rangersnews. uk acordandu-i cea mai mica nota din echipa, fiind pus la zid si de antrenorul Gerrard dar si de Marcel .

Steven Gerrard, criticat de unii dintre fani pentru ca Ianis Hagi nu a fost titular cu Leverkusen

Leverkusen a dat lovitura pe terenul celor de la Glasgow Rangers, germanii impunandu-se cu 3-1 in mansa tur din optimile Europa League. Unii dintre fanii gazdelor l-au criticat pe retelele sociale pe antrenorul Steven Gerrard pentru ca nu l-a folosit titular pe Ianis Hagi.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana din cauza crizei de coronavirus.

OFERIND POSIBILITATEA ANGAJATILOR SA RAMANA ACASA CU COPIII Cotnari SA isi reduce activitatea de productie cu peste 25%, din 16 martie

Compania Cotnari SA, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri cu denumire de origine controlata din Europa, a decis sa isi reduca activitatea de productie incepand din 16 martie 2020, cu peste 25%, ca urmare a Hotararii Directoratului, conform unui comunicat de presa.

CORONAVIRUS |ANPC isi suspenda activitatea cu publicul. Raman deschise mijloacele de comunicare electronica

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilora decis sa isi suspende activitatea cu publiculintre 11 - 31. 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. in aceasta perioada, activitatea de.

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )