Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile. Toti cetatenii trebuie sa tina cont de asta

Playtech Playtech,
Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile. Toti cetatenii trebuie sa tina cont de asta

Care sunt masurile luate de autoritati, odata cu venirea starii de urgenta? Traian Berbeceanu a facut anuntul oficial pe pagina sa de socializare, in legatura cu reglementarile noii situatii din Romania. Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile? UPDATE: Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a dat explicatii la Digi24 . continuă pe Playtech

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

Anunt important privind decretarea starii de urgenta in Romania. Masuri luate de autoritati LIVE TEXT si VIDEO

Anunt important pentru romani facut de Marcel Vela, aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, in contextul decretarii starii de urgenta in Romania.

Starea de urgenta: Cine o instituie, ce masuri iau autoritatile si cum sunt restranse drepturile

Avocatul Poporului, dar si mai multe voci din randul politicienilor cer decretarea starii de urgenta, in urma raspandirii infectiilor cu coronavirus in Romania. in cazul impunerii acestei masuri exceptionale, drepturi care sunt garantate in mod normal de Constitutie sunt restranse temporar. in contextul coronavirusului, tari vecine, Bulgaria si Ungaria, au declarat stare de urgenta.

Europa este in stare de urgenta. Ce masuri au fost luate

Franta, Spania, Ungaria si alte tari europene au declarat stare de urgenta din cauza coronavirusului, in Franta si Spania transportul intern a fost redus la jumatate, iar barurile, restaurantele si magazinele au fost inchise, iar Ungaria permite tranzitul strainilor doar pe anumite rute.

Coronavirus in Romania - Masuri speciale la cel mai inalt nivel: in acest moment nu exista elemente care sa produca disfunctionalitati in gestionarea situatiei

Masuri speciale au fost luate din timp la cel mai inalt nivel in contextul crizei coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )