Libnet.ro
UNICEF

07:15

Banca Transilvania lanseaza prima bratara contactless din Romania, care functioneaza pe post de card bancar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania lanseaza prima bratara contactless din Romania, care functioneaza pe post de card bancar

Banca Transilvania lanseaza, in premiera pe piata din Romania, bratara contactless BT, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilor. Aceasta ofera acces la contul curent in lei deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, indiferent de. continuă pe Wall-Street Ro

Alerta pentru clientii unei banci din Romania! Cum au fost atacati de hackeri

O noua frauda ii tinteste pe clientii bancii din Romania, Bancpost. Mai multi romani au primit mailuri care pareau ca provin de la aceasta banca, insa erau trimise de hackeri, scrie.

Prima rectificare bugetara din acest an: Ca sa ne mentinem in tinta de deficit, se taie din banii de la Transporturi, Agricultura, Cultura, Administratie Publica si Dezvoltare Regionala

Prima rectificare bugetara din acest an va taia din bugetele de la Transporturi, Agricultura, Cultura, Administratie Publica si Dezvoltare Regionale, potrivit proiectului proiectul postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Oficialii MFP spun ca rectificarea vizeaza mentinerea deficitului bugetar pe anul 2016 la nivelul de 2,8% din PIB in termeni cash si 2,95% din PIB potrivit metodologiei ESA. Documentul asigura fonduri suplimentare pentru sanatate si invatamant, banii pentru aplicarea masurilor legislative adoptate in cursul anului curent dar si fondurile pentru continuarea proiectelor de investitii fezabile.

ASF deruleaza un test de stres la peste 100 de fonduri de investitii din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) deruleaza un test de stres la peste 100 de fonduri de investitii din Romania, pentru a evidentia eventualele vulnerabilitati existente pentru aceste entitati, atat la nivel individual micro-prudential), cat si la nivel sectorial, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

EXCLUSIV Cat de grava era intentia ANAF de a colecta in masa toate datele romanilor care plateau cu cardul - pozitia Asociatiei de Plati Electronice din Romania

Senzitivitatea datelor de card, stocarea acestor date de catre ANAF fara a se lua in calcul cerintele tehnnice, de securitate sau proceduri de acces a personalului la aceste date, precum si solicitarea acestor informatii in masa comparativ cu acelasi demers realizat in prezent la cerere, dar care este conditionat fie de un act fundamentat in cadrul ANAF fie de un mandat de la judecator, sunt cele cele trei probleme majore de care nu tinea cont proiectul Finantelor/Fiscului de a colecta toate datele romanilor care plateau cu cardul prin POS-uri, arata pentru HotNews. ro Asociatia de Plati Electronice din Romania APERO). Citeste si: Scandalul monitorizarii datelor celor care platesc cu cardul: Avocatul Biris in 2014: 'Cum le stocheaza? Cum le folosesc? Cat costa asta? Cat si mai ales cum ajuta la combaterea evaziunii?/Secretarul de stat Biris in 2016: 'Scandalul' pare a fi degeaba. Secretul bancar nu mai exista de ani buni in tara noastra.

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania 1. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in nordul.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

ANALIZA Comunicatiile fixe din Romania in anul 2015: Utilizare

La finele anului 2015, in Romania erau, potrivit ANCOM, 38 furnizori de servicii de telefonie fixa, care ofereau 4,27 milioane linii telefonice la 3,71 milioane abonati, in scadere cu 6,8% fata de 4,56 milioane linii existente la finele anului 2014. Cu 4,27 milioane linii telefonice, Romania avea o densitate de doar 21,5 linii telefonice la 100 locuitori sau 46,5 linii la 100 gospodarii, unele dintre cele mai mici valori din UE, efect al evolutiei slabe din anii 90, dar mai ales al substitutiei fix-mobil.

ASOCIATIA PRESEI DIN ROMANIA, DESPRE REPRESIUNILE ASUPRA PRESEI iN TURCIA

- Comunicat de presa - Arestarea zecilor de ziaristi turci, anuntata la inceputul acestei saptamani, ingusteaza radical libertatea presei din Turcia, aflata deja in cadere libera, de cativa ani. Chiar inainte de acest nou val de incarcerari, Turcia cazuse pe locul 151 din 180 de tari) in clasamentul libertatii presei intocmit de Reporters Sans Frontieres, ca urmare a intolerantei si presiunilor exercitate de autoritati asupra ziaristilor, acuzati nu o data de insulta la adresa presedintelui Republicii si terorism.

incepand de astazi se modifica regulile nuntilor din Romania. Ce au voie sa faca mirii

Organizatorii de nunti si botezuri vor avea dreptul, din luna august, sa ceara Fiscului depasirea plafonului de incasari in numerar de la persoane fizice, pana acum fiind fixat la 10. 000 de.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )