Libnet.ro
UNICEF

05:00

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Antena3 Antena3,
5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania 1. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in nordul. continuă pe Antena3

Orasul din Romania care a investit milioane de euro in turism. A devenit una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta

Cu 194 de milioane de euro finantari nerambursabile, Oradea se plaseaza in fruntea listei in topul oraselor care au atras fonduri europene anul trecut, informeaza businessmagazin. ro. Investitiile.

ADPM PR, agentia de Celebrity PR din Romania, a implinit 5 ani!

ADPM PR, prima agentie de Celebrity PR & Events din Romania, a aniversat cinci ani de activitate in industria de PR si evenimente din Romania printr-o petrecere in stil japonez. Iata cum au petrecut vedetele si partenerii cunoscutei agentii.

Depozitele pana in 100.000 de euro din Romania sunt integral garantate

Depozitele pana in 100. 000 de euro din Romania sunt integral garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare FGDB), iar, in cazul in care o banca este declarata in insolventa, deponentii isi vor putea primi banii inapoi, a anuntat, miercuri, FGDB.

Piata de peste din Romania a crescut cu 3%, la 350 milioane de euro

Piata de peste si fructe de mare din Romania este pe un trend ascendent incepand cu 2013, conform estimarilor Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania si dezvoltator al brandului Alfredo Seafood.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Alerta alimentara: 5 tone de lactate, scoase de pe piata din Romania

O noua alerta alimentara pune pe jar Romania. Cinci tone de branza si cascaval au fost retrase de pe piata pentru ca laptele din care au fost preparate nu era curat, scrie pressalert. ro,.

Mai multi tineri francezi fac curatenie intr-un sat din Romania: Localnicii se uita lung si rad

Mai multi tineri francezi au venit in Romania la invitatia unei tinere care studiaza peste hotare, pentru a le da o lectie locuitorilor dintr-un sat mehedintean. Timp de doua saptamani, pa.

Un nou partid pe scena politica din Romania. Nicusor Dan: Uniunea Salvati Romania, inscrisa oficial. in august vom avea congres pentru fuziunea cu USB

Un nou partid a rasarit, joi, pe scena politica romaneasca. Uniunea Salvati Romania a fost inscrisa oficial la Registrul partidelor politice, a anuntat Nicusor Dan. El a mentionat ca,.

Zaganul Adonis, fotografiat in premiera in timp ce survoleaza zone din Romania (FOTO)

Zaganul Adonis, o specie de vultur care nu a mai fost confirmata in tara noastra de peste 80 de ani, a fost fotografiat pentru prima data de cand se afla in Romania, informeaza Societatea.

Singurul concurs din Romania care premiaza tinerii cercetatori in stiinta si inginerie. Cine sunt castigatorii celei de-a doua editii

A doua editie a Premiului Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie, organizat de clujeanca premiata de Barack Obama, si-a desemnat castigatorii. Din cinci prmeianti, 4 sunt reprezentanti ai sexului frumos. Ceremonia de premiere va avea loc joi, 28 iulie, la ora 13. 00, la Casino-ul din Parcul Central al Clujului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )