Libnet.ro
UNICEF

13:15

Banca Transilvania ia o linie de finantare de 150 mil. euro de la BEI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania ia o linie de finantare de 150 mil. euro de la BEI

Banca Transilvania TLV) va avea la dispozitie o linie de finantare de 150 milioane de euro de la Banca Europeana pentru Investitii BEI), suma fiind destinata sprijinirii proiectelor IMM-urilor, companiilor cu capitalizare bursiera medie si. continuă pe Wall-Street Ro

Finantare de 150 de milioane euro de la BEI pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania va beneficia de o linie de finantare in valoare de 150 de milioane euro din partea Bancii Europene de Investitii BEI), potrivit unui comunicat de presa.

BEI a extins cu 150 milioane euro creditul catre Banca Transilvania pentru sustinerea proiectelor din Romania

Banca Europeana de Investitii a aprobat astazi extinderea cu 150 milioane de euro a imprumutului catre Banca Transilvania, pentru a sustine proiectele mici si mijlocii dezvoltate de IMM-uri si de companii de talie medie in industrie, servicii, agricultura si infrastructura din Romania.

NEPI vrea sa stranga 80 mil. euro prin emisiune de actiuni; compania va investi in Romania si Serbia

Fondul sud-african de investitii NEPI vrea sa isi majoreze capitalul cu 80 mil. euro prin emisiune de actiuni, pentru a finanta cumpararea centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip Mall, a unui mall din Serbia si altor.

Investitie de 11 mil. euro intr-un centru de cercetare in domeniul medical, la Cluj

Primul centru de cercetare din Romania care deserveste patru specializari - imagistica medicala, obstetrica-ginecologie, oro-maxilo-faciala si neurologie - a fost inaugurat, joi, la Cluj-Napoca, in urma unei investitii de 11 milioane de euro din.

Delta ACM, contract de 38 mil. euro pentru repararea de strazi, alei, trotuare si parcari din Craiova

Delta ACM, firma de constructii detinuta de omul de afaceri Florea Diaconu, a castigat licitatia pentru derularea unor lucrari in valoare de 167,4 milioane lei 37,8 milioane euro), cu TVA, pentru reparatii si intretinere strazi, alei, trotuare si.

CE aproba investitii de 57 mil. euro pentru proiectul RO-NET din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care nu exista retele de comunicatii.

Verbund provizioneaza 144 MIL. euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane de euro pentru pierderi anticipate anul acesta la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate.

Podul peste Dunare de la Giurgiu, reabilitat de o asociere romano-iraliana pentru 13 mil. euro

Contractul in valoare de 57,2 milioane lei 13 milioane euro), cu TVA, pentru reabilitarea podului peste Dunare de la Giurgiu a fost atribuit de CNADNR asocierii Collini Lavori Italia) - Tenic Consulting Engineering Romania.

AchieveGlobal Romania devine Equatorial si incheie anul cu afaceri de 1 mil. euro

AchieveGlobal Romania, unul dintre principalii jucatori de training, devine Equatorial, in urma unui proces de rebranding inceput in primavara acestui an, cu un buget de circa 30. 000 de euro. Compania se asteapta astfel sa incheie 2014 cu o cifra de.

Investitie gigant: un dezvoltator roman construieste un complex rezidential de lux de 30 mil. euro langa Herastrau

Compania SKV Properties, cu actionari romani, construieste un proiect rezidential de lux, in apropiere de parcul Herastrau, investitia totala ridicandu-se la 30 de milioane de euro.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )