Libnet.ro
UNICEF

14:45

Verbund provizioneaza 144 MIL. euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Verbund provizioneaza 144 MIL. euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane de euro pentru pierderi anticipate anul acesta la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate. continuă pe Wall-Street Ro

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

NEPI vrea sa stranga 80 mil. euro prin emisiune de actiuni; compania va investi in Romania si Serbia

Fondul sud-african de investitii NEPI vrea sa isi majoreze capitalul cu 80 mil. euro prin emisiune de actiuni, pentru a finanta cumpararea centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip Mall, a unui mall din Serbia si altor.

WSJ: Adidas a primit o oferta de 1,7 miliarde euro pentru Reebok

Adidas AG, al doilea mare producator mondial de echipament sportiv, a primit, din partea unui consortiu de investitori din Hong Kong si Abu Dhabi, o oferta de 1,7 miliarde de euro pentru divizia sa americana Reebok, iar compania germana trebuie sa decida in curand viitorul afacerii care i-a adus pierderi in ultima perioada.

FOTOGALERIE Robert Negoita da inca 9 milioane de euro pentru borduri, banci si becuri pe Bulevardul Unirii. Cu o suma dubla in Bucuresti s-a facut un pasaj rutier care a descongestionat traficul infernal din nordul Capitalei

Consiliul Local sector 3 a alocat, luni, 8,7 milioane de euro pentru amenajarea bulevardului Unirii din Capitala. Lucrarile de amenajare a acestui bulevard au demarat la inceputul anului 2014, aproape jumatate din lucrare fiind deja executata. La sfarsitul anului trecut, Consiliul Local sector 3 a alocat pentru acest proiect 1,1 milioane de euro, iar in luna mai a acestui an inca 300. 000 de euro. Astfel, daca adunam doar banii alocati pana acum pentru amenajarea trotuarelor de pe bd Unirii intre Piata Alba Iulia si Piata Unirii, bulevardul avand o lungime de circa 2 km, se ajunge la uriasa suma de 10 milioane de euro.

Investitie gigant: un dezvoltator roman construieste un complex rezidential de lux de 30 mil. euro langa Herastrau

Compania SKV Properties, cu actionari romani, construieste un proiect rezidential de lux, in apropiere de parcul Herastrau, investitia totala ridicandu-se la 30 de milioane de euro.

Podul peste Dunare de la Giurgiu, reabilitat de o asociere romano-iraliana pentru 13 mil. euro

Contractul in valoare de 57,2 milioane lei 13 milioane euro), cu TVA, pentru reabilitarea podului peste Dunare de la Giurgiu a fost atribuit de CNADNR asocierii Collini Lavori Italia) - Tenic Consulting Engineering Romania.

AchieveGlobal Romania devine Equatorial si incheie anul cu afaceri de 1 mil. euro

AchieveGlobal Romania, unul dintre principalii jucatori de training, devine Equatorial, in urma unui proces de rebranding inceput in primavara acestui an, cu un buget de circa 30. 000 de euro. Compania se asteapta astfel sa incheie 2014 cu o cifra de.

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde euro pentru plata gazelor rusesti

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a.

Kievul cere UE un imprumut suplimentar de doua miliarde de euro pentru a-si plati datoria la gaze

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde de euro, o suma pe care Kievul trebuie sa o plateasca Moscovei pana la sfarsitul lunii octombrie pentru gazele livrate, o conditie.

Tinerii antreprenori, sprijiniti de UE: subventii de 25.000 euro pentru tinerii care isi deschid firma

Tinerii cu varsta intre 18 si 25 de ani pot primi subventii pentru o firma nou-creata, iar elevii vor fi sprijiniti sa isi dezvolte spiritul antreprenorial in cadrul initiativei Romania Start-up.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )