Libnet.ro
UNICEF

10:45

NEPI vrea sa stranga 80 mil. euro prin emisiune de actiuni; compania va investi in Romania si Serbia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI vrea sa stranga 80 mil. euro prin emisiune de actiuni; compania va investi in Romania si Serbia

Fondul sud-african de investitii NEPI vrea sa isi majoreze capitalul cu 80 mil. euro prin emisiune de actiuni, pentru a finanta cumpararea centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip Mall, a unui mall din Serbia si altor. continuă pe Wall-Street Ro

NEPI a atras 100 de milioane de euro prin emisiunea de noi actiuni

Fondul sud-african NEPI a atras aproximativ 100 milioane euro printr-o majorare de capital, bani care vor fi utilizati pentru finantarea achizitiei centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip, a unui mall din Serbia si a altor dezvoltari.

Verbund provizioneaza 144 MIL. euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane de euro pentru pierderi anticipate anul acesta la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate.

Podul peste Dunare de la Giurgiu, reabilitat de o asociere romano-iraliana pentru 13 mil. euro

Contractul in valoare de 57,2 milioane lei 13 milioane euro), cu TVA, pentru reabilitarea podului peste Dunare de la Giurgiu a fost atribuit de CNADNR asocierii Collini Lavori Italia) - Tenic Consulting Engineering Romania.

AchieveGlobal Romania devine Equatorial si incheie anul cu afaceri de 1 mil. euro

AchieveGlobal Romania, unul dintre principalii jucatori de training, devine Equatorial, in urma unui proces de rebranding inceput in primavara acestui an, cu un buget de circa 30. 000 de euro. Compania se asteapta astfel sa incheie 2014 cu o cifra de.

Investitie gigant: un dezvoltator roman construieste un complex rezidential de lux de 30 mil. euro langa Herastrau

Compania SKV Properties, cu actionari romani, construieste un proiect rezidential de lux, in apropiere de parcul Herastrau, investitia totala ridicandu-se la 30 de milioane de euro.

Finantele au atras 1,5 miliarde de euro prin vanzarea de eurobonduri

ACTUALIZARE Tara noastra a atras, ieri, 1,5 miliarde de euro de pe pietele internationale, prin vanzarea de obligatiuni denominate in euro scadente peste 10 ani, la un randament de 2,973% pe an, un nou minim istoric, potrivit Mediafax, care citeaza Bloomberg.

Prejudiciu de 8,4 milioane de euro, prin vanzare de alcool disimulat sub forma de produse de curatenie

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane de euro, in dosarul privind comercializarea de alcool, care era livrat sub forma de produse de curatenie sau lotiuni.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )