Libnet.ro
UNICEF

15:30

Banca Transilvania tocmai a facut anuntul: vestea surpriza despre banii romanilor

Playtech Playtech,
Banca Transilvania tocmai a facut anuntul: vestea surpriza despre banii romanilor

2020 a venit cu cateva luni de incertitudine extrema in ceea ce priveste economia si, in particular, salariile. Banca Transilvania vine acum cu un anunt cu greutate in aceasta. continuă pe Playtech

Loteria Romana a facut anuntul cel mare. Vestea asteptata de multi romani

Loteria Romana anunta lansarea unui nou produs, Loz Norocel, cu care continua traditia lozului in plic si prin care se pot castiga premii intre 3 si 50. 000 de lei. Loteria Romana, anunt de ultim moment Printr-un mesaj postat pe retelele sociale, Loteria Romana le face cunostinta jucatorilor cu un nou produs, prin intermediul caruia continua .

Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: se intampla cu banii tai cand vrei sa-i scoti din banca

Dupa un scandal destul de serios, Banca Transilvania a venit cu un anunt important pentru clienti. BT incearca sa explice ce se intampla cu banii tai. Pe 22 iulie s-a aflat ca Banca.

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle clientii

Posta Romana a anuntat ca nu trimite clientilor sai mesaje pe email in care sa ii anunte ca ar urma livrarea unui colet. CNPR a emis o avertizare in acest sens, cu ce trebuie sa faca romanii care au primit sau vor primi astfel de mesaje. Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle .

Politia Romana a facut anuntul. Toti romanii trebuie sa afle ce pot pati

Infractionalitatea este una din marile probleme ale societatii romanesti, fie acum, in pandemie, si s-au vazut destule cazuri, fie in general. Numarul victimelor infractiunii de inselaciune este in crestere, din pacate, cu toate ca politia a demarat campanii de constientizare in masa. Politia Romana trage inca odata semnale de alarma Dupa cum s-a mai scris .

ANDREI RADULESCU, BANCA TRANSILVANIA: Probabilitatea unor noi ajustari pe pietele financiare internationale dupa terminarea sezonului de raportari este in crestere

Nivelul PER in Romania este inferior raportat la tarile din regiune si pietele dezvoltate, spune economistul Probabilitatea unor noi ajustari pe pietele financiare internationale dupa terminarea sezonului de raportari ale rezultatelor companiilor pe trimestrul II este in crestere, subliniaza Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Acesta spune insa ca pe termen mediu se mentin perspective favorabile pentru pietele de actiuni, mai ales cea din Romania, unde nivelul PER este inferior raportat la tarile din regiune si pietele dezvoltate vezi grafic).

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )