Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bancheri de cursa lunga: important este sa fii mai bun decat erai ieri, sa te auto-depasesti de la o zi la alta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bancheri de cursa lunga: important este sa fii mai bun decat erai ieri, sa te auto-depasesti de la o zi la alta

Cand participa la un maraton, majoritatea alergatorilor obisnuiti isi fixeaza un obiectiv inaintea cursei: sa treaca linia de sosire intr-un anumit interval de timp. De cele mai multe ori, alergatorii ridica stacheta cu fiecare cursa terminata, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Bancheri de cursa lunga: important este sa fii mai bun decat erai ieri, sa te auto-depasesti de la o zi la alta

Cand participa la un maraton, majoritatea alergatorilor obisnuiti isi fixeaza un obiectiv inaintea cursei: sa treaca linia de sosire intr-un anumit interval de timp. De cele mai multe ori, alergatorii ridica stacheta cu fiecare cursa terminata, iar.

Microsoft Office devine mai bun si pentru Windows Phone, dupa iOS si Android

Daca v-ati grabit sa va instalati pe telefoane Windows 10, veti avea parte de noul Microsoft Office optimizat pentru touch. Utilizatorii de iDevice-uri si, mai recent, de Android, se bucura deja de cateva luni de utilizarea unei versiuni de Office optimizate pentru ecrane sensibile la atingere. Noile aplicatii Word, Excel, PowerPoint si OneNote sunt mult [] Microsoft Office devine mai bun si pentru Windows Phone, dupa iOS si Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mancarea faraonilor egipteni, cel mai bun doctor de inima. Cum ne luam portia de energie din linte

Lintea este o leguma cu multiple beneficii pentru sanatate, asigurand nutrientii de care organismul are nevoie pentru a functiona corespunzator. Este una dintre cele mai sanatoase surse de proteine.

Finalul saptamanii trecute a adus cel mai bun volum din ultimele trei luni

Dupa o serie de sapte sedinte cu rezultate foarte slabe, in care totalurile zilnice s-au situat intre 25 si 41 de contracte, ziua de vineri 17. 04 a adus un volum neasteptat de bun: 182 de contracte cu o valoare de 2,92 milioane de lei.

Abanda: Begu este clar mai bine clasata decat mine. Prima reactie a jucatoarei-surpriza a Canadei

Francoise Abanda, 260 WTA, a declarat, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, in primul meci de Fed Cup dintre Romania si Canada, ca romanca este clar o jucatoare de un nivel superior. Dupa victoria sa, Canada conduce cu scorul de 1-0.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )