Libnet.ro
UNICEF

18:15

Finalul saptamanii trecute a adus cel mai bun volum din ultimele trei luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finalul saptamanii trecute a adus cel mai bun volum din ultimele trei luni

Dupa o serie de sapte sedinte cu rezultate foarte slabe, in care totalurile zilnice s-au situat intre 25 si 41 de contracte, ziua de vineri 17. 04 a adus un volum neasteptat de bun: 182 de contracte cu o valoare de 2,92 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Cercetatorii au aflat cum a devenit cainele a devenit cel mai bun prieten al omului

Ocitocina este hormonul cu ajutorul caruia cainele a devenit cel mai bun prieten al omului. Aceasta este concluzia unui studiu realizat recent in Japonia, informeaza slate. fr. Organismele acestor patrupede si.

Cum a devenit cainele cel mai bun prieten al omului

Cainele ar fi devenit cel mai bun prieten al omului cu ajutorul unui hormon numit ocitocina, conform unui studiu realizat de cercetatorii japonezi, conform slate. fr, citat de Mediafax.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fiost adus cu o cursa de.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara (VIDEO)

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fost adus cu o cursa de.

Cel mai nou joc Halo merge doar pe iPhone, iPad si Windows [VIDEO]

Printr-o miscare un pic ciudata a celor de la Microsoft, noul Halo: Spartan Strike s-a lansat zilele trecute doar pe iPhone, iPad, Windows Phone 8 si Windows 8. Daca ati avut din totdeauna o fascinatie pentru seria de jocuri Halo, e foarte probabil ca aceasta veste sa va entuziasmeze, mai ales daca sunteti posesorii de [] Cel mai nou joc Halo merge doar pe iPhone, iPad si Windows [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VOLEI Cel mai bun din trei meciuri. Stiinta Explorari conduce Unirea Dej cu 1-0

Echipa de volei masculin Stiinta Explorari Baia Mare a reusit sa castige prima partida din cele trei care trebuie disputate impotriva Unirii Dej, scor 3-1. Meciul a avut loc in Polivalenta baimareana.

Microsoft Office devine mai bun si pentru Windows Phone, dupa iOS si Android

Daca v-ati grabit sa va instalati pe telefoane Windows 10, veti avea parte de noul Microsoft Office optimizat pentru touch. Utilizatorii de iDevice-uri si, mai recent, de Android, se bucura deja de cateva luni de utilizarea unei versiuni de Office optimizate pentru ecrane sensibile la atingere. Noile aplicatii Word, Excel, PowerPoint si OneNote sunt mult [] Microsoft Office devine mai bun si pentru Windows Phone, dupa iOS si Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

Romania, al doilea cel mai impovarator regim fiscal dintre economiile emergente cu venituri scazute

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, insa raportat la media tarilor emergente cu venituri scazute guvernul colecteaza printre cele mai mari taxe, potrivit unui studiu al firmei.

Studiu: Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, potrivit unui studiu al firmei britanice de consultanta UHY Hacker Young, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )