Libnet.ro
UNICEF

15:31

Mancarea faraonilor egipteni, cel mai bun doctor de inima. Cum ne luam portia de energie din linte

Adevărul Adevărul,
Mancarea faraonilor egipteni, cel mai bun doctor de inima. Cum ne luam portia de energie din linte

Lintea este o leguma cu multiple beneficii pentru sanatate, asigurand nutrientii de care organismul are nevoie pentru a functiona corespunzator. Este una dintre cele mai sanatoase surse de proteine. continuă pe Adevărul

Finalul saptamanii trecute a adus cel mai bun volum din ultimele trei luni

Dupa o serie de sapte sedinte cu rezultate foarte slabe, in care totalurile zilnice s-au situat intre 25 si 41 de contracte, ziua de vineri 17. 04 a adus un volum neasteptat de bun: 182 de contracte cu o valoare de 2,92 milioane de lei.

Actiunile OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP), s-au apreciat cu 7,33%, in perioada 10-17 aprilie 2015, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

VOLEI Cel mai bun din trei meciuri. Stiinta Explorari conduce Unirea Dej cu 1-0

Echipa de volei masculin Stiinta Explorari Baia Mare a reusit sa castige prima partida din cele trei care trebuie disputate impotriva Unirii Dej, scor 3-1. Meciul a avut loc in Polivalenta baimareana.

Microsoft Office devine mai bun si pentru Windows Phone, dupa iOS si Android

Daca v-ati grabit sa va instalati pe telefoane Windows 10, veti avea parte de noul Microsoft Office optimizat pentru touch. Utilizatorii de iDevice-uri si, mai recent, de Android, se bucura deja de cateva luni de utilizarea unei versiuni de Office optimizate pentru ecrane sensibile la atingere. Noile aplicatii Word, Excel, PowerPoint si OneNote sunt mult [] Microsoft Office devine mai bun si pentru Windows Phone, dupa iOS si Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti implinirea varstei de 89 de ani

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti, in familie, implinirea varstei de 89 de ani, scrie dw. deMilitarii din batalionul regal de cavalerie.

Mercure, cel mai nou hotel din Bucuresti, ajunge la 74% grad de ocupare

Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Capitala, parte din lantul Accor, va atinge un grad de ocupare de 74% in aprilie, peste media de 63% de pe piata, a declarat Alina Fugaciu, directorul general al unitatii de cazare.

Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Cel mai rezistent lemn din lume este Quebrancho, care provine de la copacul omonin ce creste in regiunile tropicale ale Americii de Sud.

Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Tara noastra a inregistrat, anul trecut, al treilea cel mai mic deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din Produsul Intern Brut, fiind depasita doar de Letonia 1,4%) si Lituania 0,7%), a anuntat astazi Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )