Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bancile dau o veste proasta romanilor. Anuntul care vizeaza pe toata lumea: ce se intampla din 2021

Playtech Playtech,
Bancile dau o veste proasta romanilor. Anuntul care vizeaza pe toata lumea: ce se intampla din 2021

Marti, Banca Centrala Europeana a publicat un studiu care arata ca institutiile financiare din UE au micsorat accesul companiilor la credite in trimestrul trei al acestui an, iar tendinta este de inasprire suplimentara, deoarece sunt din ce in ce mai ingrijorate de cresterea numarului de noi cazuri de coronavirus la nivel global, transmite agentia de . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Printr-o noua miscare din partea gvernantilor, aflam ca o parte a pensionarilor s-ar putea sa ramana fara bani. Este vorba de cei care, acum la pensie, au facut parte din organele de represiune in perioada comunista. Pensionarii militari, activi ca organe de represiune, fara pensii Printre cei peste 3 milioane de pensionari exista o categorie .

Veste proasta pentru soferii de masini second hand. Ce s-a cerut acum

Mirosul gazelor de esapament este neplacut si nesanatos. Gazele sunt cunoscute pentru ca afecteaza fericirea, inteligenta si bunastarea generala a omului. Milioane de oameni din intreaga lume sunt nevoiti sa respire in fiecare zi fumuri nocive in timp ce isi desfasoara activitatea, spune ONU. Fie ca se indreapta spre munca, merg la scoala sau pur .

Medic epidemiolog, anuntul care da totul peste cap: Nu aceasta cifra de 6.000 pe zi este cea care ne pune pe griji pe noi

Medicul Carmen Dorobat, directorul Spitatul de Boli Infectioase din Iasi avertizeaza ca cel mai probabil, pana la finalul saptamanii, in Romania se vor inregistra pana la 6. 000 de noi cazuri COVID pe zi. in ciuda acestor cifre ingrijoratoare, epidemiologul avertizeaza asupra impactului cazurilor care se agraveaza in scurt timp. Aceasta infectie este extrem de inselatoare .

Cate cazuri de COVID avem in realitate. O veste proasta si una buna

Numarul celor infectati cu noul coronavirus ar putea fi cu mult mai mare in Romania si nu numai. Cel putin asta cred unii specialisti, care atrag atentia ca cifrele oferite zilnic de Grupul de Comunicare Strategica nu sunt realiste atata timp cat numarul testarilor este limitat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )