Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bancile din Grecia primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare

Hotnews Hotnews,
 Bancile din Grecia primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare

Grecia si-a asigurat pentru urmatorii trei ani finantare de aproximativ 85 miliarde de euro de la Uniunea Europeana si Fondul Monetar International, iar bancile elene primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare, a anuntat marti un oficial guvernamental elen, dupa negocieri maraton care au durat toata noaptea, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Bancile elene primesc urgent fonduri de zece miliarde de euro, pentru recapitalizare: Obtinerea unui excedent bugetar primar, obiectivul statului elen

Bancile elene primesc urgent fonduri de zece miliarde de euro, pentru recapitalizare, in contextul in care Grecia si-a asigurat pentru urmatorii trei ani finantare de aproximativ 85 miliarde de euro de la Uniunea.

Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres

Bancile din Grecia ar putea obtine o prima injectie de capital, de pana la 10 miliarde de euro, imediat dupa incheierea acordului dintre Atena si creditorii internationali ai tarii, chiar inainte ca Banca Centrala Europeana BCE) sa finalizeze testele de stres, conform unor surse anonime citate de Reuters.

Proteste violente ale imigrantilor pe insula Kos din Grecia (VIDEO)

Sute de imigranti din insula Kos din Grecia au protestat, marti, impotriva fortelor de ordine in timp ce asteptau la o procedura de inregistrare pentru a primi adapost si alimente, relateaza Daily Mail.

Cum a profitat Germania de pe urma crizei din Grecia

Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, releva un studiu citat de.

STUDIU. Cu cat s-a imbogatit Germania de pe urma crizei din Grecia

Germania a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene.

Ciocniri violente pe o insula din Grecia. Situatia a scapat de sub control. Va fi varsare de sange

Politia elena de pe insula Kos a recurs la extinctoare si lovituri de bastoane pentru a dispersa sute de imigranti implicati intr-o busculada pe un stadion unde acestia se adunasera pentru procedura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )