Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum a profitat Germania de pe urma crizei din Grecia

Antena3 Antena3,
Cum a profitat Germania de pe urma crizei din Grecia

Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, releva un studiu citat de. continuă pe Antena3

STUDIU. Cu cat s-a imbogatit Germania de pe urma crizei din Grecia

Germania a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene.

Germania a avut profituri de circa 100 miliarde de euro de pe urma crizei din Grecia

Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, releva un studiu citat de site-ul agentiei AFP.

Grecia si creditorii au ajuns la un acord privind conditiile de bailout

ACTUALIZARE 10:24 Studiu: Germania a avut profituri de circa 100 miliarde euro de pe urma crizei din Grecia Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, arata un studiu citat de AFP. * Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres.

Proteste violente ale imigrantilor pe insula Kos din Grecia (VIDEO)

Sute de imigranti din insula Kos din Grecia au protestat, marti, impotriva fortelor de ordine in timp ce asteptau la o procedura de inregistrare pentru a primi adapost si alimente, relateaza Daily Mail.

Ciocniri violente pe o insula din Grecia. Situatia a scapat de sub control. Va fi varsare de sange

Politia elena de pe insula Kos a recurs la extinctoare si lovituri de bastoane pentru a dispersa sute de imigranti implicati intr-o busculada pe un stadion unde acestia se adunasera pentru procedura.

Bancile din Grecia primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare

Grecia si-a asigurat pentru urmatorii trei ani finantare de aproximativ 85 miliarde de euro de la Uniunea Europeana si Fondul Monetar International, iar bancile elene primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare, a anuntat marti un oficial guvernamental elen, dupa negocieri maraton care au durat toata noaptea, transmite Reuters.

VIDEO. Germania, catre imigrantii din Balcani: Stati acasa!

Germania a difuzat o inregistrare video aratand deportari si avertizand cetatenii tarilor din Balcani ca se vor confrunta aproape sigur cu o respingere daca vor merge in Germania si vor cere azil politic, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres .

Germania cere imigrantilor din Balcani, intr-o inregistrare video, sa stea acasa

Germania a difuzat vineri o inregistrare video aratand deportari si avertizand cetatenii tarilor din Balcani ca se vor confrunta aproape sigur cu o respingere daca vor merge in Germania si vor cere azil politic, relateaza agentia DPA.

Sase apartamente au fost distruse in urma incendiului din zona 1 Decembrie

Sase apartamente de la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitala au fost distruse in totalitate de incendiul produs, vineri seara, structura de rezistenta a imobilului nefiind afectata,.

Orasul din Romania care se afla pe primul loc in tara la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

Cluj Napoca ocupa locul 1 in clasamentul national al performantei municipiilor din perspectiva calitatii serviciilor publice locale, conform unui studiu al Institutului pentru Politici Publice IPP), citat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )