Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Bancile sud-africane isi indeamna clientii sa utilizeze canalele digitale intrucat industria se pregateste de o masura de protest estimata sa fie cea mai mare greva din 1920 pana acum, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Subiectele zilei: Pesta porcina, combatuta in Gorj cu covorul persan; A doua cea mai mare gara din tara a ajuns raiul infractorilor si boschetarilor dupa ce a ramas fara paza; Atitudine sfidatoare. Orasul unde primarii aproba concesiuni cu dedicatie pent

Jale in Iasi: Unii cu chibzuiala, altii cu mana intinsa pentru lefurile functionarilor. Vladimir Socor: Nu se poate vorbi despre o reorientare a R. Moldova catre Rusia, dar este loc de crestere in planul exporturilor.

Aproape 2.000 de porci vor fi omorati la cea mai mare ferma de suine din Vaslui. Cand va incepe masacrul cauzat de pesta porcina

Cea mai mare ferma de porci din judetul Vaslui va ramane fara jumatate dintre animalele din exploatatie, dupa ce autoritatile au descoperit un focar de pesta porcina africana. Aproape 2. 000 de porci, toate capetele din sectorul de ingrasare, acolo unde a fost confirmat virusul, vor fi ucise.

VIDEO Maia Sandu a prezentat raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat: Cea mai mare realizare este ca Plahotniuc nu mai este la putere

Premierul Maia Sandu a prezentat marti, 24 septembrie, raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat. Prim-ministra a criticat fosta guvernare, acuzand-o de crearea unor scheme infractionale. Ea a declarat ca cea mai mare realizare este ca Vlad Plahotniuc si Ilan Sor nu mai sunt la putere. Potrivit ei, Executivul a devenit mai transparent si a demarat lupta anticoruptie: Am dat afara sute de functionari implicati in abuzuri.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

Tradatorii de neam, de de tara si de presedinte din Administratia americana au declarat oficial ca n.

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

Mihai Fifor: Cea mai mare manipulare a Opozitiei e ca majorarile de salarii au fost mancate de inflatie

Vicepremierul Mihai Fifor, a declarat ca este o manipulare a opozitiei faptul ca majorarile salariale au fost mancate de inflatie. El a precizat ca salariul mediu net a ajuns la 3. 142 de lei, in luna.

VIDEO Golul anului, marcat de un pusti nascut la Oradea: FIFA a desemnat cea mai spectaculoasa reusita din 2019

Lionel Messi Barcelona), Juan Quintero River Plate) si Daniel Zsori Debrecen) au fost nominalizati de forul mondial pentru cea mai frumoasa executie care a trimis mingea in plasa, iar castigatorul a fost pustiul de doar 18 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )