Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

România Liberă România Liberă,
Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

Tradatorii de neam, de de tara si de presedinte din Administratia americana au declarat oficial ca n. continuă pe România Liberă

VIDEO Maia Sandu a prezentat raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat: Cea mai mare realizare este ca Plahotniuc nu mai este la putere

Premierul Maia Sandu a prezentat marti, 24 septembrie, raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat. Prim-ministra a criticat fosta guvernare, acuzand-o de crearea unor scheme infractionale. Ea a declarat ca cea mai mare realizare este ca Vlad Plahotniuc si Ilan Sor nu mai sunt la putere. Potrivit ei, Executivul a devenit mai transparent si a demarat lupta anticoruptie: Am dat afara sute de functionari implicati in abuzuri.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Mihai Fifor: Cea mai mare manipulare a Opozitiei e ca majorarile de salarii au fost mancate de inflatie

Vicepremierul Mihai Fifor, a declarat ca este o manipulare a opozitiei faptul ca majorarile salariale au fost mancate de inflatie. El a precizat ca salariul mediu net a ajuns la 3. 142 de lei, in luna.

Subiectele zilei: Pesta porcina, combatuta in Gorj cu covorul persan; A doua cea mai mare gara din tara a ajuns raiul infractorilor si boschetarilor dupa ce a ramas fara paza; Atitudine sfidatoare. Orasul unde primarii aproba concesiuni cu dedicatie pent

Jale in Iasi: Unii cu chibzuiala, altii cu mana intinsa pentru lefurile functionarilor. Vladimir Socor: Nu se poate vorbi despre o reorientare a R. Moldova catre Rusia, dar este loc de crestere in planul exporturilor.

Gigantul Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume nu stie daca va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic ce se va resimti pe intregul mapamond

Sefii Thomas Cook se intalnesc duminica cu banci si investitori pentru a decide daca cea mai veche firma de turism din lume va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic cu efecte in intreaga lume, transmite Reuters.

Putini crestini stiu asta! Care este cea mai puternica rugaciune

Rugaciunea celor mandri nu e placuta Domnului, dar cand se intristeaza sufletul unui om smerit, Domnul il asculta negresit. Un batran ieroschimonah, ce traia la Athos, a vazut cum urcau la Ceruri.

VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

In cadrul evenimentului de lansare al iPhone 11, Apple s-a laudat cu durabilitatea sticlei din care este fabricat acesta, numind-o cea mai dura sticla de pe un smartphone. Asadar, era firesc sa vedem primele teste de durabilitate, imediat ce telefonul a fost lansat.

OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat, marti, Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti.

OMS: Scumpirea tigarilor, cea mai importanta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor este cea mai importanta masura, care determina renuntarea la fumat, dar previne si inceperea sa in cazul copiilor, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a.

Care este cea mai vanduta masina din lume. Circula si in Romania FOTO VIDEO

In prima jumatate a anului, Toyota Corolla a reusit sa urce pe prima pozitie a clasamentului celor mai vandute masini la nivel global. Specialistii spun ca aceasta crestere in clasament este o urmare a revenirii modelului, in Europa, la numele Corolla, in loc de Auris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )