Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Antena3 Antena3,
Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de. continuă pe Antena3

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

Euro a scazut spre 4,74 lei. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultimele 4 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7485 leieuro, in scade.

Cutremur cu magnitudinea 4,6 in Istanbul! Detalii de ultima ora

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Autoritatea turca.

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

Iasi: Prelevare de organe de la un barbat de 76 de ani, cel mai in varsta donator din Moldova

Medicii ieseni au prelevat ambii rinichi ai unui barbat de 76 de ani, aflat in moarte cerebrala, care a devenit astfel cel mai in varsta donator din zona Modovei. Cei doi rinichi au fost transplantati la Spitalul Clinic C. Parhon unei femei de 62 de ani si unui barbat de 54, scrie Mediafax.

Viorica Dancila, ironizata de Siegfried Muresan pentru vizita in SUA: E ca si cum in Romania ar veni in vizita premierul unei alte tari si nu ar fi primit nici macar de primarul din Voluntari

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan o ironizeaza pe Viorica Dancila pentru vizita in SUA, spunand ca aceasta a aterizat la New York, dar a trebuit sa mearga in statul New Jersey, invecinat, pentru a o primi cineva. El afirma ca este ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedinte, nici de premier, nici de primarul general al capitalei, nici de prefect, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul din Pantelimon, al doilea oras ca populatie din Ilfov.

Cel mai bogat om din Cehia, singurul ramas in cursa pentru compania-mama a Pro TV

Fondul de investiti PPF, detinut de cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, este singurul ramas in cursa pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, scrie Reuters, citand presa ceha.

Subiectele zilei: Pesta porcina, combatuta in Gorj cu covorul persan; A doua cea mai mare gara din tara a ajuns raiul infractorilor si boschetarilor dupa ce a ramas fara paza; Atitudine sfidatoare. Orasul unde primarii aproba concesiuni cu dedicatie pent

Jale in Iasi: Unii cu chibzuiala, altii cu mana intinsa pentru lefurile functionarilor. Vladimir Socor: Nu se poate vorbi despre o reorientare a R. Moldova catre Rusia, dar este loc de crestere in planul exporturilor.

Faze tari: Metoda extrema folosita de o tanara pentru a-l determina pe fostul iubit sa se impace cu ea; Cel mai batran fotomodel din lume. Care e atuul secret al bunicutei de 96 de ani

Un barbat s-a enervat groaznic cand a vazut ca vanzatorul i-a scris pe sandwich-ul sotiei un cuvant porcos. Ce explicatie halucinanta i-a dat managerul. Robert Wilson Barnes a citit cuvantul. Sangele albastru nu e doar o metafora. Ce i-a provocat unei femei schimbarea culorii sangelui in nuanta regala. Medicii au constatat ca.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )