Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bancul zilei: Cea mai buna veste pentru contribuabili

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Cea mai buna veste pentru contribuabili

- Se desfiinteaza FISCUL, striga fericit Vasile. - Ei, na, de unde ai aflat?, intreba Gheorghe. continuă pe Hotnews

Tariceanu nu vrea UNPR in alianta pentru Bucuresti: Cea mai buna solutie este un candidat unic PSD-ALDE la Primaria Capitalei

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu crede cac ea mai buna solutie pentru Primaria Capitalei este un cadndiat unic PSD-ALDE.

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

Oscar 2016. Cine este Brie Larson, cea mai buna actrita: necunoscuta care a invins veteranele cu rolul unei mame abuzate

Brie Larson, in varsta de 26 de ani, a cucerit prima statueta Oscar pentru interpretarea impresionanta din drama Room. Actrita americana nu a aparut chiar de nicaieri, asa cum ar fi tentati unii sa creada, ci si-a cladit o cariera solida, trecand de la show-uri de televiziune, la muzica si cinematografie.

Cum facem cea mai buna pizza de casa. Reteta recomandata de Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef

Fie ca aveti musafiri sau vreti sa pregatiti rapid o masa delicioasa in familie, pizza este o varianta la indemana, usor de preparat intr-un timp scurt. Adevarul va prezinta reteta lui Bogdan Roman, bucatarul sibian care a facut senzatie al Masterchef.

Cum gatesti cea mai buna ciulama. Secretul deliciului culinar de pe vremea bunicii, cum faci sosul fara cocoloase

Mancare cu origini orientale, cu sos alb si gros din faina, unt si supa de pasare, ciulamaua este unul dintre felurile de mancare preferate de romani. Preparatul pe care il gateau bunicile pe vremuri se regaseste si astazi in meniul pregatit de gospodinele din Baragan.

Toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri ca toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna, transmite Agerpres.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

Uimitor! Cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee

Telescopul APEX Atacama Pathfinder EXperiment) din Chile a finalizat cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee realizata pana in prezent. Studiul, in cursul caruia a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )