Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bancul zilei: Sotia stie cel mai bine

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Sotia stie cel mai bine

De ziua lui, sotul primeste din partea sotiei un sampon impotriva caderii parului. - Dar mie nu-mi cade parul, iubito. - Nu-i nimic. continuă pe Hotnews

Mutu, al treilea cel mai bine platit antrenor din Liga 1

Adrian Mutu a fost instalat pe banca tehnica a echipei FC Voluntari in locul lui Claudiu Niculescu si are un salariu de top.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

Cresterea economica din 2017, cel mai inalt ritm din perioada post-criza, spune BNR

Membrii Consiliului de Administratie al bancii centrale au sesizat ca, pe ansamblul anului 2017, cresterea economica a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza, dar accelerarea ei semnificativa a fost.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

Care e cel mai sigur loc intr-un autocar in caz de accident

Se spune ca autocarele sunt mai sigure decat masinile datorita vitezei reduse cu care se deplaseaza si a faptului ca sunt mai mari. La aceste doua argumente se adauga si faptul ca sunt conduse de soferi.

IONELA PRODAN A MURIT. Boala perfida de care suferea Ionela Prodan face ravagii. Cine are cel mai mare risc de imbolnavire

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

China are cel mai lung pod din lume cu fier cat 60 de turnuri Eiffel

China planuieste ca in urmatorul deceniu sa incurajeze 250 de milioane de oameni sa se mute in marile orase aflate in curs de dezvoltare. Pentru a face fata viitoarei migratii, tara a investit zeci de miliarde de dolari in proiecte de infrastructura gigantice. in mai, China va termina unul dintre cele mai ambitioase proiecte de [].

ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai accesibil autoturism costa aproape 6.000 de lei

ANAF scoate la licitatie, in luna aprilie, mai multe masini la un pret foarte bun. Autoritatile vand masinile confiscate de la firmele cu probleme la preturi intre 5 mii de lei si 24 de mii de lei, scrie.

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Barbatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )