Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce a patit o mama din Oradea care a refuzat sa dea bani pentru cadoul invatatoarei. Reactia parintilor de pe grupul de WhatsApp

Playtech Playtech,
Ce a patit o mama din Oradea care a refuzat sa dea bani pentru cadoul invatatoarei. Reactia parintilor de pe grupul de WhatsApp

Traditia strangerii de bani pentru profesori e veche in Romania. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea lui Ceausescu incoace. Elevii de ieri sunt acum parinti si perpetueaza aceleasi comportamente cu care au crescut si ei. Invitata sa paraseasca clasa pentru ca n-a dat bani pentru alfabetar intr-o Romanie in care invatamantul e gratuit Sarbatorile . continuă pe Playtech

O mamica din Oradea a refuzat sa dea bani pentru cadouri. Reactia celorlalti parinti este de-a dreptul tulburatoare: Este inadmisibil!

Caz fara precedent la Oradea. O mamica a refuzat sa dea bani pentru cadouri, iar reactia celorlalti parinti este de-a dreptul socanta.

Mamica umilita dupa ce a refuzatsa cotizeze la cadourile invatatoarei, a patit la fel si cu parintii din clasa copilului mai mare. Nu e normalitate

Mihaela Ichim, mamica din Oradea care a refuzat sa cotizeze la cadourile invatatoarei si careia ceilalti parinti din clasa fiicei sale i-au cerut sa-si mute copilul, a beneficiat de aceasi reactie umilitoare si din partea parintilor din clasa fetei sale mai mari.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

ANUNT IMPORTANT pentru PENSIONARII din Romania care primesc PENSIA pe CARD! Trebuie sa VERIFICATI contul

Mare atentie! Toti pensionarii care primesc pensia pe card trebuie sa fie atenti la asta. Exista atat avantaje, cat si dezavantaje. Partile negative sunt comisioanele suportate de pensionarii.

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

Oamenii din intreaga lume au ramas uluiti de bogatia Romaniei! Imaginea din satelit care a devenit virala

Agentia Spatiala Europeana a facut o descoperire inedita de curand! Ce au vazut acestia in jurul Romaniei, din satelit? Imaginile fac inconjurul lumii datorita frumusetii vazute de specialisti. Romania privita din satelit! Ce au descoperit specialistii? Specialistii de la Agentia Spatiala Europeana ESA) au facut o descoperire extraordinara cu ajutorul satelitului. Acestia au vazut imaginea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )