Libnet.ro
UNICEF

07:45

O mamica din Oradea a refuzat sa dea bani pentru cadouri. Reactia celorlalti parinti este de-a dreptul tulburatoare: Este inadmisibil!

Antena3 Antena3,
O mamica din Oradea a refuzat sa dea bani pentru cadouri. Reactia celorlalti parinti este de-a dreptul tulburatoare: Este inadmisibil!

Caz fara precedent la Oradea. O mamica a refuzat sa dea bani pentru cadouri, iar reactia celorlalti parinti este de-a dreptul socanta. continuă pe Antena3

Ce a patit o mama din Oradea care a refuzat sa dea bani pentru cadoul invatatoarei. Reactia parintilor de pe grupul de WhatsApp

Traditia strangerii de bani pentru profesori e veche in Romania. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea lui Ceausescu incoace. Elevii de ieri sunt acum parinti si perpetueaza aceleasi comportamente cu care au crescut si ei. Invitata sa paraseasca clasa pentru ca n-a dat bani pentru alfabetar intr-o Romanie in care invatamantul e gratuit Sarbatorile .

Mama unei eleve, sfatuita de parinti sa o mute la alta clasa dupa ce a refuzat sa dea bani pentru cadouri

Mama unei eleve arata ca in urma refuzului de a contribui cu bani pentru cadoul unei invatatoare si pentru necesarul clasei perdele si alfabetar), ceilalti parinti i-au recomandat sa isi mute fetita la alta clasa.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan. Era sortit sa devina tata cat mai curand

Sotul Andreei Balan, George Burcea, si-a inceput cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar in urma cu 8-9 ani, dupa care a realizat ca-si doreste sa devina actor. Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan George Burcea a renuntat la meseria .

Ciocniri violente intre politia elena si migrantii sirieni care au plecat din Turcia. Posibilele motive pentru care Ankara a luat decizia deschiderii granitelor (VIDEO)

Fortele elene de ordine au tras, sambata, cu gaze lacrimogene asupra migrantilor adunati la granita din Turcia si Grecia si care cer sa fie lasati sa intre, relateaza Reuters. Actiunile fortelor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )