Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia. continuă pe Hotnews

De ce nu e bine sa te uiti noaptea in oglinda. Ce arata una dintre cele mai vechi superstitii din popor

Unele superstitii spun ca nu este bine sa privesti noaptea in oglinda. Ce se poate intampla daca incalci aceasta regula si ce patesc aceia care nu cred asta? De ce sa nu te privesti noaptea in oglinda Superstitiile isi au originile in cele mai vechi timpuri. Oamenii din popor credeau cu tarie in acestea si .

Una dintre cele mai bogate familii din Polonia construieste o centrala in Romania si angajeaza 1.000 de oameni

Familia Kulczyk, una dintre cele mai bogate familii din Polonia, actionar majoritar la Ciech Soda Romania, va construi in apropiere de fostele Uzine Govora o noua centrala in cogenerare si va angaja 1. 000 de oameni.

DNA, descinderi la una dintre cele mai mari firme producatoare de carne de porc din Romania. Cine a facut sesizarea

Firma Premium Porc s-a confruntat la inceput de an cu cea mai mare criza de la infiintare, din cauza pestei porcine africane care a patruns intr-o ferma din Vrancea, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Focsani.

Line up Neversea 2021. Organizatorii au anuntat ce artisti si formatii vor canta la unul dintre cele mai anticipate festivaluri din Romania

Vesti bune despre cel mai asteptat festival de muzica de la malul Marii Negre. Au fost anuntati primii artisticare vor da tonul distractiei la editia din 2021. Neverseava avea loc intre 8 si 11 .

Una din cele mai iubite marci din Romania dispare de la noi. Ce se intampla, de fapt, cu celebrul Kika

Poate ca pana acum ai avut ocazia sa-ti faci cumparaturi la Kika. Dar de anul acesta e oficial: brandul iese din Romania. Ce ramane in loc? Ei bine, vorbim de-un brand nou. in.

Cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021

Fiecare sezon vine cu o multime de trend-uri cool si totodata cu unele extrem de ciudate pe care marile case de moda le propun in cadrul fashion show-urilor. Iata in continuare cateva dintre cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021.

Triajul epidemiologic se va face mai mult in teorie in scolile din Arges. Cauza: o lipsa acuta de medici scolari

Desi are una dintre cele mai scazute rate de incidenta din tara 0,64 pe 4 februarie) privind infectarile cu SARS-CoV-2, Argesul se confrunta cu o problema delicata la reinceperea scolilor. Trebuie realizat triajul epidemiologic al elevilor, iar in judet sunt doar 27 de medici scolari.

Ce a facut Ianis Hagi imediat dupa ce a adus victoria lui Rangers. E una dintre calitatile mele

Ce a facut Ianis Hagi imediat dupa ce a adus victoria lui Rangers. Fiul regelui fotbalului romanesc calca pe urmele tatalui sau, iar Gica Hagi nu poate fi mai mandru de atat. Ce a declarat Ianis Hagi dupa ce a a inscris golul victoriei cu St. Johnston. De ce l-au numit cei de la BBC .

Deficienta de Omega-3, una dintre cauzele depresiei. Recomandari alimentare de la nutritionistul Gianluca Mech

Alimentele ce contin acizi grasi Omega-3 sunt esentiale pentru sanatate. Nutritionistul Gianluca Mech explica cum deficienta de Omega-3 poate favoriza aparitia mai multor afectiuni, printre care si depresia, si recomanda o serie de alimente bogate in acesti acizi grasi.

Doar 13% dintre aplicanti sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3: Cele mai populare domenii de activitate

Doar 13% dintre aplicanti aproximativ 3. 580 de companii) sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3 Granturi pentru investitii acordate IMM-urilor, potrivit analistilor unei companii de consultanta. Iata cele mai populare domenii de activitate ale potentialilor beneficiari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )